Waar liggen voor jou de grootste kansen?

Doe de nationale groeitest

De test is ontwikkeld in samenwerking met de Denktank van nlgroeit en met diverse experts en partners van nlgroeit. De vragen zijn gebaseerd op diverse wetenschappelijke groeimodellen en adviezen van groeiondernemers en experts.

De test brengt in kaart waar voor jou de grootste kansen liggen en hoe je die kan benutten. Bovendien kun je jezelf vergelijken met andere groei-ondernemers. Na afronding ontvang je een uitgebreide analyse in pdf-vorm  van jouw situatie. Ondernemers met een omzet tussen de 1 en 100 miljoen kunnen na de groeitest op zoek naar een persoonlijke groeimentor.

Zijn jij en je bedrijf klaar voor verdere groei? En zo ja, hoe kun je die groei bewerkstelligen? Doe de nationale groeitest en vind de antwoorden.

Start de groeitest

Feedback groeiondernemers

"Biedt veel herkenning en echte eye-openers en geeft snel een goed overzicht van mezelf en mijn bedrijf."

"Wat een goede test! Eye opener in 20 minuten! Doet een beetje pijn maar hier kan ik echt wat mee."

"Leuke test om te doen! Op basis van de vraagstelling alleen al gaf het inzichten en bewustzijn van zaken die ik ook eens moet gaan oppakken."

"Nog nooit zo helder en duidelijk alle 'knoppen' in één overzicht gehad."

"Ik heb dingen goed voor elkaar maar er is ook heel veel werk aan de winkel."

Volg het voorbeeld van honderden enthousiaste ondernemers en breng precies in kaart waar jouw groeikansen liggen. Lees ook het artikel 'Groeitest biedt verbeterpunten om op te schalen.'

Wil je graag wat meer persoonlijk advies? Geen probleem, bel Maureen (06-23648168) of mail op info@nlgroeit.nl.