Voor ondernemers met groeiambitie

Is jouw bedrijf de afgelopen jaren sterk gegroeid? En heb je ambitie om door te groeien? Dan is nlgroeit er voor jou. Bij nlgroeit werken ondernemers samen aan één doel: ondernemers laten doorgroeien om zo de Nederlandse economie te versterken.

Hoe doen wij dat?

Bij nlgroeit werken ondernemers samen aan één doel: ondernemers laten doorgroeien om zo de Nederlandse economie te versterken. We bieden een platform waar ondernemers elkaar helpen om hun volgende groeistap te zetten. Met praktische tips en  concrete acties waarmee je als ondernemer morgen al aan de slag kunt. Dat doen we door events te organiseren en door de juiste mensen bij elkaar aan tafel te zetten. Zo kun je sparren over je groeivragen met een ondernemer die net een stapje verder is, een mentor. En jij geeft jouw groeiformule weer door aan iemand die klaar is om jouw stap te maken. 
 

Voor wie?

Voor ondernemers met een bedrijf van 1 tot 100 miljoen omzet die de volgende groeistap willen maken. Ondernemers die zichzelf én andere ondernemers beter willen maken.
 

Door wie?

Mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Economische Zaken, NLevator, NL2025 en de Kamer van Koophandel.

Raad van Groeiambassadeurs

nlgroeit heeft een inspirerende Raad van Groeiambassadeurs. Deze ambassadeurs leiden de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ook onze ambassadeurs stellen hun kennis en ervaring beschikbaar als mentor voor nlgroeit.

Onze groeiambassadeurs
groeiambassadeurs nlgroeit

Team nlgroeit

Wij zijn nlgroeit! Een hecht en divers team, met allen dezelfde doelstelling: Wij willen ondernemers uitdagen om te groeien. Dit doen wij door ondernemers te inspireren om groter te denken en hen te activeren om vooral ook aan zichzelf te werken. En daarvoor gaan we tot het uiterste, al sinds 2016 met succes.
Onze teamleden
Team nlgroeit

Ben jij toe aan je volgende groeistap? Bekijk wat nlgroeit voor jou kan betekenen