Team nlgroeit

Wij zijn nlgroeit! Een hecht en divers team, met allen dezelfde doelstelling: Wij willen ondernemers uitdagen om te groeien. Dit doen wij door ondernemers te inspireren om groter te denken en hen te activeren om vooral ook aan zichzelf te werken. En daarvoor gaan we tot het uiterste, al sinds 2016 met succes.

Marjon Pijlman - Programma manager

Als programma manager van nlgroeit ben ik verantwoordelijk voor de coördinatie van het team.  De dagelijkse gang van zaken is soms een puzzel an sich. Met de collega’s die zorgen voor de events, content, marketing en partnerprogramma’s maken we de puzzel compleet. Door die samenwerking bruist het van de activiteiten en is geen dag hetzelfde! Ik krijg energie als we met het team hard toewerken naar een event en dat we mooie waarderingen krijgen van de aanwezige ondernemers. Daar doen we het tenslotte voor.

marjon pijlman nlgroeit

Lia Sneller - Project support

Heb je een vraag? Bel of mail mij! Ik ondersteun het programma nlgroeit en help de teamleden onder andere bij de organisatie van events en de projectadministratie. Eigenlijk ben ik bij alles wel een beetje betrokken. Ik word blij van enthousiaste en tevreden ondernemers, partners van nlgroeit en mijn teamleden. Met elk jaar als fantastisch hoogtepunt ons nlgroeit jaarevent!

Lia Sneller nlgroeit

Maureen Lashley - Matchmaker

Samen met mijn collega-matchmakers scouten we dagelijks groeiondernemers en topondernemers (mentoren). Deze koppelen (matchen) we aan elkaar zodat de groeiondernemer een groeistap zet en de topondernemer geïnspireerd raakt en ervaringen kan delen. Dat proces in goede banen leiden wordt voor mij de grote uitdaging! “Het enthousiasme, drive en ambitie van ondernemers is erg aanstekelijk. Als je terugkrijgt dat de match geslaagd is en de groeiondernemer een stap verder kan zetten, dan geeft dat een goed gevoel.

 

Maureen Lashley - Matchmaker

Timothy van Zutphen - Matchmaker

Als matchmaker koppel ik ondernemers met groeiambitie (mentees) aan ervaren ondernemers die een aantal stappen verder zijn (mentoren) en ik lever een actieve bijdrage aan de evenementen die we organiseren. Ook houd ik me bezig met het efficiënter maken van werkprocessen door veel te automatiseren. De waardering die ik terugkrijg van ondernemers die ik heb gekoppeld aan een mentor, en de interactie en samenwerking binnen het team vind ik fantastisch.

 

Timothy van Zutphen - Matchmaker

Angèle Magré-de Monyé - Matchmaker

Als matchmaker koppel ik groeiondernemers aan mentoren van nlgroeit. Ik krijg energie van de eerlijke verhalen van ondernemers in hun groeifase. Mooi om te zien hoe zij met vraagstukken omgaan, maar ook hulp durven te vragen en vooral veel leren van andere ondernemers. De social impact van nlgroeit is hierdoor erg groot. 

Angèle Magré-de Monyé - Matchmaker

Rieneke Koster - Matchmaker

Groeiende ondernemers met minimaal één miljoen omzet koppelen aan een passende mentor die zelf al een paar stappen verder is. Dat is wat waar ik me mee bezighoud bij nlgroeit. Passende matches, blije en tevreden mentees, maar ook het vinden van nieuwe goede mentoren voor ngroeit die overtuigd raken van hun waarde voor de groeiende ondernemers van nu.

Rieneke Koster - Matchmaker

Theo Vrolijk - Eventmanager

Als eventmanager organiseer en coördineer ik alle events die door nlgroeit worden georganiseerd. Ook events waar nlgroeit als partner deelneemt. Ik voer gesprekken met opdrachtgevers, stakeholders en groeiondernemers over de inhoud van het programma om een zo strak mogelijk event neer te zetten. Ik voel me prettig binnen de verantwoordelijkheden van mijn functie: contact met een mooi ondernemersnetwerk en stakeholders.

 

Theo Vrolijk - Eventmanager

Astrid Temmerman - Eventmanager

Samen met Theo Vrolijk organiseer en coördineer ik de groeievents van nlgroeit en events waar nlgroeit als partner deelneemt. Het organiseren van events is niet alleen mijn baan maar ook mijn passie. Ik hou ervan om events van A tot Z te organiseren en ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Ik ben pas tevreden wanneer ondernemers enthousiast en boordevol inspiratie terug naar huis gaan.

 

Astrid Temmerman - Eventmanager

Jaime Bakker - Accountmanager

Als accountmanager partners onderhoud ik het contact met de sponsors en sluit ik nieuwe sponsors aan bij dit mooie programma. Ik zorg ervoor dat ze ook bij de activiteiten van nlgroeit worden betrokken. Samen met de partners het behalen van succesvolle resultaten door het faciliteren en creeren van groeispurten voor ondernemers geeft mij energie.

Jaime Bakker - Accountmanager

Jose de Bruijn - Accountmanager

Als accountmanager partners onderhoud ik het contact met de partners en sluit ik nieuwe partners aan bij nlgroeit. Ik zorg ervoor dat ze ook bij de activiteiten van nlgroeit worden betrokken. De inspirerende ondernemers met een verscheidenheid aan activiteiten, hun ambitie en enthoustiasme maken dat ik met veel plezier bij nlgroeit werk.

Jose de Bruijn - Accountmanager

Cathy Oh - Accountmanager

Als accountmanager bij nlgroeit zet ik mij in voor een innovatief en aantrekkelijk ondernemersklimaat in Nederland. Ik maak de verbinding tussen startups, potentials, waardevolle netwerken en activiteiten naar nlgroeit. Gedreven en enthousiast om netwerken te laten werken. Ik krijg energie als netwerken echt gaan werken en dit leidt naar ondernemers die geholpen worden naar duurzame groei.

 

Cathy Oh - Accountmanager

Dolf Kos - Marketing lead

Als freelancer werk ik voor nlgroeit als marketeer. Ik help de marketing zowel offline als online te verbeteren, team aan te sturen en doelstellingen te bereiken. De events zijn de hoogtepunten, met vaak inspirerende ondernemers, heel gaaf! Als marketeer vind ik het mooi dat we elke dag een stukje beter worden in onze marketing communicatie uitingen, we maken mooie stappen met het team.

Dolf Kos - Marketing lead

Debby van Wijngaarden - Woordvoerder

nlgroeit bruist! Wij helpen ondernemers echt groeien. Dat breng ik met veel plezier onder de aandacht van de media en bij journalisten. Het nlgroeit-team bestaat uit zeer gedreven mensen, die alles in het werk zetten om ondernemers vooruit te helpen. Dat geeft energie!

Debby van Wijngaarden - Woordvoerder

Cheyenne Seraus - Marketing communicatie

Binnen nlgroeit ben ik onderdeel van het marketing team. Vanuit mijn rol ben ik verantwoordelijk voor het opstellen van een strategisch marcomplan, contentstrategie en het opzetten van 360 graden campagnes. Ik krijg energie van de dynamiek op de werkvloer en dat ik mag samenwerken met met collega’s die allen een passie hebben voor hetgeen wat we doen: ondernemers helpen verder te groeien!

Cheyenne Seraus - Marketing communicatie

Willeke Schalk - Marketing

Bij nlgroeit werken ondernemers samen aan één doel: ondernemers laten doorgroeien om zo de Nederlandse economie te versterken. Als marketeer is dit doel één van mijn belangrijkste uitgangspunten. Daarnaast wil ik de ondernemers én onze mentoren letterlijk in beeld brengen door middel van video. Na jarenlang gewerkt te hebben voor startende ondernemers wil ik me nu verdiepen in groeiondernemers. Hoe gaaf is het om als groeiondernemers gecoacht en geïnspireerd te worden  door mentoren met een schat aan ervaring. Ik sta aan het begin van werken bij nlgroeit daarnaast  kijk ontzettend uit naar het werken in dit enthousiaste team.

Willeke Schalk - Marketing

Falko Fennema - Online marketing

Als online marketingspecialist grijp ik op strategische wijze kansen om nlgroeit zo sterk mogelijk op de kaart te zetten. We leven in een snel veranderende wereld waar we online iedere dag anders moeten acteren. Daarvoor geld: Stilstaan is achteruit gaan. Deze dynamiek maakt online marketing mijn passie. Het platform nlgroeit biedt mij alle mogelijkheden om mezelf als online marketeer te ontplooien. In een geweldig team, voor een mooie inspirerende doelgroep!

Falko Fennema - Online marketing