TechShare

TechShare is een pre-IPO-programma dat Euronext in 2015 is gestart en ondernemers helpt vertrouwd te maken met de kapitaalmarkten. Deelname aan TechShare is nu open voor snelgroeiende technologiebedrijven uit acht verschillende landen: Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Portugal, Spanje en Zwitserland. TechShare biedt tevens een groot internationaal netwerk dat Tech-ondernemers en marktprofessionals uit heel Europa met elkaar verbindt.

Meer over TechShare

Techleap

Techleap.nl is a non-profit publicly funded organisation helping to quantify and accelerate the tech ecosystem of the Netherlands. Empowering people and their tech companies to scale with programs and initiatives for improving access to capital, market and talent.

Meer over Techleap

Koning Willem 1 Stichting

De stichting is vernoemd naar Koning Willem I (1772-1843), de ‘Koopman Koning’ die bekend stond om zijn handelsgeest. Tijdens zijn regeerperiode (1814-1840) nam hij initiatieven voor het herstel van de economische bloei, richtte hij handelsmaatschappijen op en trad hij op als investeerder. Hare Majesteit Koningin Máxima is erevoorzitter van de stichting.

Meer over Koning Willem 1 Stichting