Oproep aan de mentoren van nlgroeit

Laten we als ondernemers met groeiambitie elkaar helpen en er voor elkaar zijn. Met die gedachte is vanuit nlgroeit het initiatief ontstaan om een beroep te doen op onze mentoren. Wat kunnen we doen om ondernemers  met minimaal 5 fte en +1 miljoen omzet te helpen in deze moeilijke periode van de coronacrisis? 

Ons verzoek aan onze mentoren is om een sparringspartner te zijn voor ondernemers die zich zorgen maken over de impact van de crisis op hun bedrijfsvoering. De activiteiten hebben betrekking op een eenmalig telefoon- of skypegesprek (naast de normale dienstverlening van nlgroeit) met de ondernemer waarbij een luisterend oor wordt geboden en handvatten worden uitgereikt om de ondernemer verder op weg te helpen. 
 
Met deze oproep vragen we onze mentoren die tijd hebben en bereid zijn ondernemers te helpen in deze moeilijke periode zich te melden. Mochten er andere top initiatieven zijn van mentoren dan delen we deze natuurlijk graag met jullie. 
 
Op de website plaatsen we een overzicht van de mentoren die voor deze hulp beschikbaar zijn met een link naar hun mentorprofiel of organisatie.
De ondernemer die behoefte heeft aan een gesprek selecteert zelf een mentor van de website, gegevens worden uitgewisseld zodat het gesprek kan plaatsvinden.
 
Ben je beschikbaar en bereid om je in te zetten om ondernemers te helpen?
Stuur dan een berichtje naar info@nlgroeit.nl