Wilhelm Verton

Omoda Schoenen

  • Innovatie
  • Internationaliseren
  • Leiderschap
  • Sales & Marketing
Niet beschikbaar
nlgroeit - Wilhelm Verton

Retailorganisatie met winkels in NL en BE en webshops in NL en wereldwijd. Schoenliefhebbers vinden de beste inspiratie, service en ervaring bij ons.

Mijn succesformule

Dat iedere medewerker denkt dat het zijn eigen bedrijfje is!

Iets over mezelf

Graag wil ik op hoofdlijnen toch wel betrokken zijn bij alle facetten van de organisatie. En verdiep me daarom via cursussen, innovatieplatforms en media om veel kennis te hebben om de managers te helpen keuzes te maken. Ook leer ik van de specialisten die we zelf in onze teams hebben. De directe verantwoording om keuzes te maken leg ik direct neer bij de teammanagers. Juist door verantwoording uit handen te geven krijg je een krachtig en wendbaar bedrijf wat groeit.

"De dingen die je wilt, snel testen of ontwikkelen. En als je het doet; doe het dan heel goed!"

Welke inzichten kan ik je bijbrengen

Investeren in de kwaliteit van mensen van mensen wordt altijd beloond. Daarnaast de klant altijd voorop stellen bij alles wat je doet. Wat zou een klant verwachten en wat zal hem verrassen. En hoe kan je het verschil maken in de markt. En ook de beste producten aanbieden in een mooie inspirerende omgeving. Focus heb ik meer op groei in klanten en omzet dan kostenreductie en winstgroei.

Mijn bedrijf: Omoda

LinkedIn profiel