Tim Lorijn

Label A

  • Financieel Management
  • Schaalbaarheid
  • Strategie
  • Bedrijfsovername
Beschikbaar
Tim Lorijn
Vanuit inzicht en analyse op zoek naar de nieuwste mogelijkheden.
 

Bedrijfsactiviteiten

Ontwikkeling van digitale oplossingen.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Het zijn niet de problemen maar hoe je omgaat met problemen die het meeste effect hebben. Zowel op je eigen gemoedstoestand als op de onderneming. En omdat ik er meer van hou om het van de positieve kant te benaderen; Er zijn overal mogelijkheden. Maak een bewuste keuze voor welke mogelijkheid je gaat, waarin je vaker nee dan ja moet zeggen, en ga er dan vol enthousiasme voor. Doe het nooit half er naast. Instinct is daarbij heel belangrijk. Wees je bewust dat het verifiëren van dat instinct vaak makkelijker is dan je denkt.
 

Mijn succesformule

Alles wat je aandacht geeft groeit.
 
 
"Een paar cijfers die nu belangrijk zijn voor je onderneming heel goed bijhouden is oneindig veel beter dan het maken van uitgebreide plannen”
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Ik ben veel bezig met de paar inzichten waar je nu vandaag wat aan hebt. Voor jezelf als persoon en voor de organisatie (al dan niet financieel). Daarnaast kan ik helpen als je bezig bent met de onderwerpen cash, innovatie en/of business modellen.
 

Waar sta ik over 2 jaar

Hopelijk werk ik dan nog steeds veel samen met hetzelfde team. Ik geloof dat, zolang je met elkaar open staat om van elkaar te leren, je altijd sneller vooruit kan gaan met een team dan alleen.
 
Mijn bedrijf: Label A