Theo Hylkema

Expert

Entopic

  • Personeel
  • Sales & Marketing
Beschikbaar

Ik ben een ondernemer met een brede, zakelijke belangstelling met activiteiten op het gebied van content, arbeidsbemiddeling, congressen en techniek. Ik verdiep me graag in nieuwe markten, mensen en mogelijkheden en vind het inspirerend om mijn visie met anderen te delen.

Bedrijfactiviteiten

In een paar jaar tijd groeide Entopic van een kleine webredactie uit tot het grootste webredactiebureau van Nederland. We ondersteunen elke dag meer dan honderd organisaties bij hun contentmanagement en webredactie. Dat doen we voor alle kanalen, zoals mobile, social en intranet. We worden daarbij ondersteund door een omvangrijk netwerk van aan Entopic gelieerde professionals. Samen realiseren we de online ambities van onze opdrachtgevers.

Mijn succesformule

Heel simpel: leveren van de juiste capaciteit en expertise. Verkoop een product of dienst eerst en ga het bij bewezen vraag pas maken

"Komt tijd komt raad"

Welke inzichten kun je bijbrengen?

Mijn belangrijkste inzichten zijn dat het altijd mogelijk is om je te onderscheiden van andere ondernemers, je te verdiepen in de klantbehoeften, veel dingen te proberen en het goede te behouden.

Waar sta over twee jaar

Dan heb ik me uit mijn zaken teruggetrokken en hoop ik andere mensen en bedrijven te coachen en te helpen

Mijn bedrijf

Mijn linkedinprofiel