Suzanne Jacobs

Zien in de Klas

  • Bedrijfscultuur
  • Personeel
  • Strategie
Beschikbaar
Suzanne Jacobs-nlgroeit

Wij richten ons op het meebouwen aan een sterke basis binnen de school, zodat zoveel mogelijk leerlingen kunnen profiteren van het onderwijsaanbod. Wij bieden o.a. onderwijsadvies, Interim IB, psychologisch onderzoek, behandeling van kinderen en co-teaching.

Mijn succesformule

Wilskracht, doorzettingsvermogen, creativiteit.

Iets over mezelf

Na het werken als lerares op een basisschool en kinderpsycholoog was ik in 2007 vastbesloten een eigen onderwijsadviesbureau op te zetten. Mijn drijfveren waren: de dienstverlening aan basisscholen kon allemaal beter en efficiënter! Daarnaast kreeg ik meer vrijheid en blijheid èn het sneller kunnen vormgeven van mijn ideeën. Ondernemen blijkt in mijn bloed te zitten en komt maximaal samen met mijn brede interesses, enthousiasme en impulsiviteit. Kansen zien en daarin snel kunnen schakelen met investeringen in nieuwe ideeën, is het leukste wat er is. Daarnaast heb ik de beste mensen voor dit werk om mij heen kunnen verzamelen en in hun kracht te kunnen zetten, dat is waar ik het voor doe!

"dingen moeten gebeuren, er moet reuring zijn"

Welke inzichten kan ik je bijbrengen

In de afgelopen 10 jaar heb ik veel inzichten opgedaan. Lef hebben, fouten durven maken, beslissingen durven nemen en groot kunnen denken, helpen om succesvol te worden met je bedrijf. Ik visualiseer wat ik graag wil bereiken met mijn team en dan bedenken we hoe we dit gaan doen. Het superduidelijk hebben van je missie, de kernwaarden en doelen helpt enorm om je hele bedrijf richting te geven. En vervolgens moest ik leren delegeren en loslaten, vertrouwen hebben in je team is cruciaal!

Mijn bedrijf: Zien in de klas

LinkedIn profiel