Rogier van Camp

Caliber Europe B.V.

  • Financiering
  • Operatie
  • Sales & Marketing
Beschikbaar
Rogier van Camp - ngroeit

Ondernemen geeft me energie. Ik heb mijn dagbesteding eigenlijk nooit als werk gezien. Ik houd er enorm van om creatief strategisch met mijn onderneming bezig te zijn.

Mijn succesformule

Onvoorwaardelijk bouwen aan een cultuur waar medewerkers, toeleveranciers, partners en, last but not least, klanten met dezelfde visie, passie en ambitie graag komen.

Iets over mezelf

Aan de commerciƫle kant van de business voel ik me het beste thuis. Ik geloof erin dat individuele kwaliteiten het beste tot zijn recht komen in een groep waarbij de kwaliteiten van anderen complementair zijn aan die van jou. Een goed ManagementTeam of een goede directie is van levensgroot belang voor iedere onderneming.

"Er is geen enkele reden om je hart niet te volgen; houd vast aan je eigen ideeƫn en ambities en verrijk deze met de kennis van anderen"

Welke inzichten kun ik je bijbrengen?

Ik geloof in de kracht van constructieve commercie. Het bouwen aan een succesvolle onderneming is het mooiste wat er is. Maar dit geldt enkel als mens en maatschappij mee profiteren van het succes. Betekenis is de nieuwe aanjager van economische ontwikkeling.

Rogier van Camp - ngroeit

Mijn bedrijf: LEAPP

Mijn LinkedIn