Roebyem Anders

Sungevity International

  • Bedrijfscultuur
  • Duurzaamheid
  • Innovatie
  • Schaalbaarheid
Beschikbaar
Roebyem Anders

Het is mijn missie om alle daken in de wereld vol te leggen met zonnepanelen (‘rooftop revolution’). Dit idee ontstond 25 jaar gelden in Mexico City waar ik op slag verliefd werd op een zonnepaneel. Ik hoop veel mensen in beweging krijgen om zich aan te sluiten bij een van mijn 'revoluties'. 

Mijn bedrijfsactiviteiten

Ik ben oprichter en Chief Mission Officer van Sungevity International, een baanbrekend bedrijf dat consumenten sneller en gemakkelijker in zonne-energie helpt te voorzien. Met 185 ‘solar warriors’ draait Sungevity’s een omzet van 50 miljoen Euro dit jaar (2019). Het is niet bij woningen gebleven. Ik ben ook oprichter van de Schooldakrevolutie, een landelijke missie om alle schooldaken in Nederland van zonnepanelen te voorzien. Hierna volgde nog een huurdak-revolutie, een bajesdak-revolutie en sinds kort een theaterdak revolutie.

Mijn succesformule

Het belangrijkste is dat je je doel voor ogen houdt en hierin volhardend bent.

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Hoe je mensen om je heen in beweging krijgt en hoe je je klant in het hart kunt raken. Hoe je schaal kunt maken door groots te denken.

Waar sta ik over 2 jaar?

Dan zijn we een paar dak-revoluties verder én liggen heel wat daken vol met zonnepanelen. En is naaktdak-schaamte een woord in de Dikke Van Dale.

Mijn bedrijf: Sungevity International

Linkedin profiel

Video

Roebyem Anders  wil zich, vanuit haar rol als aanjager van NL2025, graag op persoonlijke titel inzetten als mentor.