Rob Peters

Handpicked agencies

  • Innovatie
  • Leiderschap
  • Technologie
  • Zelfsturing
Niet beschikbaar

Ik geloof in het bundelen van de energie in je organisatie richting het gemeenschappelijke doel. En juist door sterk leiderschap, een hoge mate van zelfsturing en ondernemerschap in je organisatie te krijgen.

 

Bedrijfsactiviteiten

Handpicked agencies is een familie van 6 gespecialiseerde creatieve en digitale bureaus. Samen met onze klanten innoveren wij in de volledige customer journey. Van strategie en creatieve concepten tot en met de realisatie van web en mobile applicaties, webshops, AR/VR producties en online marketing.
Wij werken voor de branches: Technologie, Zakelijke dienstverlening, Sport & cultuur, eCommerce, IT en telecommunicatie, Marketing, Reclame & marktonderzoek.

Mijn succesformule

Luister en handel 'eerder' naar je gevoel - je eigen gezondheid is een reflectie van de gezondheid van je bedrijf - simpele metrics en kaders - wees bereid te falen.

Waar sta ik over 2 jaar ?

Binnen 2 jaar zijn wij in Nederland doorgegroeid naar 250 medewerkers en daarmee in staat om nog meer impactvolle projecten samen met onze opdrachtgevers te realiseren over de gehele (digitale) customer journey.
 

 

Mijn bedrijf: Handpicked agencies

Linkedin: profiel