René Savelberg

McSense Business Accelerators

  • Leiderschap
  • Operatie
  • Personeel
  • Schaalbaarheid
Beschikbaar
Rene Savelberg, mentor bij nlgroeit

Na mijn opleidingen in Nederland en de Verenigde Staten werkte ik veertien jaar bij McDonald’s NL, waarvan zeven jaar als algemeen directeur. Ook heb ik als partner en ondernemer diverse bedrijven in Nederland, Spanje en de VS opgericht.

Mijn succesformule

SP&P Groeikrachtformule: Focus op Standaardisatie, Partnerships & People

Iets over mezelf

In 2014 ben ik gestart met McSense Business Accelerators, dat organisaties adviseert op het gebied van groeiversnelling en prestatieoptimalisatie. Ik geloof in de kracht van betrokken medewerkers die permanent gefocust zijn op de markt, de klant en groei. Daarnaast ben ik actief als keynote speaker, publicist en auteur op het gebied van exponentiële groeiversnelling, omzetverdubbeling en duurzame groeikracht.

"Geloof in jezelf, groei en verover de wereld!"

Welke inzichten kan je mij bijbrengen

Goede producten, slimme marketing en bekwame professionals zijn niet langer een garantie voor groei. Organisaties hebben een nieuwe vorm van ‘groeikracht’ nodig. Groeikracht die je als team en organisatie optimaal laat presteren, wendbaar en ondernemend maakt en waar je de wereld mee verovert. Met maximaal betrokken medewerkers die effectiever werken en voortdurend hun radar aan hebben staan, permanent gefocussed op markt, klant en groei. Met McSense Business Accelerators richt ik mij er specifiek op om professionals, teams en organisaties te helpen High Performers te worden, die het substantieel beter doen dan de markt. Passende voorbeelden zijn IKEA en McDonald’s, maar ook bedrijven als Coolblue en Buurtzorg NL – allemaal bedrijven met grote ‘engagement', inspirerend leiderschap, veel executie-power en duurzame groeikracht.

Rene Savelberg, mentor bij nlgroeit