Remco de Vries

I Share ICT Consultants

  • Operatie
  • Sales & Marketing
  • Strategie
  • Technologie
Beschikbaar
nlgroeit - Remco de Vries

Ik ben een ambitieuze en pragmatische ondernemer die in staat is om op planmatige wijze ondernemingen beter te laten performen en groei te realiseren. 

Ik ben commercieel ingesteld maar met een duidelijke focus op de medewerkers van de organisaties. Ik ben ervan overtuigd dat in ICT en zakelijke dienstverlening (waar mijn voornaamste ervaring ligt) de medewerkers het verschil kunnen maken. Het bouwen van een open, informele maar zeer professionele cultuur is hierbij belangrijk.

Mijn succesformule

Specialiseren in een bepaalde technologische niche in de markt en daarbinnen focussen op goed personeel en het creëren van een omgeving en bedrijfscultuur waarin zij zich kunnen ontwikkelen en het beste uit zichzelf kunnen halen. Dat betekent in ons geval: zorgen voor uitdagend werk bij mooie klanten, goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en een bedrijfscultuur waar men persoonlijk betrokken is. In dit interview vertel ik wat meer over groei.

Welke inzichten kan ik je bijbrengen

  • Zorg dat je weet hoe resultaten ontstaan en nog belangrijker op welke punten je moet bijsturen om je bedrijf beter te maken
  • Focus in je business. Als je nog niet heel groot bent, moet je specialiseren om onderscheidend te zijn
  • Investeer in je personeel. Bouw een goed team, waarmee je de business runt
  • Blijf zelf als ondernemer betrokken, ook als je groeit en groter wordt

Waar sta ik over tien jaar

Dat vind ik moeilijk om te zeggen. Dat is nog ver weg. Ik denk niet dat het zinvol is om nu al een beeld te vormen hoe het over 10 jaar is. Natuurlijk moet je plannen maken, maar ik denk dat het veel belangrijker om te kijken waar je nu staat en waar de je de komende jaren (zeg een jaar of 3-5) naar toe wil en nadenkt hoe je daar in een continu veranderende omgeving kan komen. Altijd met kleine stapjes en met de mogelijkheid om je snel aan te kunnen passen aan de realiteit waar je in leeft.

Mijn bedrijf

Mijn linkedinprofiel