Raymond Alves

Kinly

  • Innovatie
  • Internationaliseren
  • Leiderschap
Beschikbaar
Raymond Alves-nlgroeit

Van niets tot iets komen. Het onmogelijke mogelijk maken. Altijd gewerkt op de scheidslijn van technologie en markt; wat kan ik er mee? Mensen zijn cruciaal, de rest volgt daarop. Mijn rol was en is stakeholders bij elkaar brengen en houden en daarmee impact in de markt creëren dat anderen weer inspireert om er onderdeel van te worden; als collega, partner, leverancier en/of als klant natuurlijk. 

Bedrijfsactiviteiten

Recent is mijn bedrijf VisionConnected, samengegaan met een Noorse speler Viju en hebben we in een klap de grootste Europese speler op het gebied van video- collaboratiediensten gevormd: Kinly.

Kinly levert wereldwijd videoconferencing diensten en apparatuur, uit de cloud, direct en met partners. Wij zijn actief in meer dan 120 landen, ca. 380 collega’s en ruim € 100M aan omzet. De organisatie is zelf actief en aanwezig in de BeNeLux, Engeland, Verenigde Arabisch Emiraten, Duitsland, Noorwegen, Singapore en de Verenigde Staten. Ik vind overigens impact belangrijker dan groei (omzet), ik geloof dat groei hiervan een gevolg is. Groei speelt iedere dag een rol in wat ik doe, vandaar ook de stap naar een fusie om wereldwijd door te kunnen groeien. Met name ook de persoonlijk groei van de onderneming en die van mijzelf.

Mijn succesformule

Mensen zijn de sleutel in alles: personeel, partnerships, klanten, investeerders, bankrelaties etc. Mijn kracht zit in het bouwen en onderhouden daarvan en daaraan loyaal blijven. Dit in combinatie met de nodige ambitie en enthousiasme om verder te komen.

"Jump, and while you fall, find your wings to fly"

Welke inzichten kan ik je bijbrengen

Mensen zijn de sleutel. Partnerships, technologie en innovatie zijn een manier om een organisatie op te zetten en verder uit te bouwen.

Waar sta ik over twee jaar

Dan ben ik betrokken bij diverse initiatieven die gaan over impact en groei waarbij ikzelf (nog) een verantwoordelijkheid draag en waarbij ik mijn kennis en ervaring kan inzetten bij anderen.

Mijn bedrijf

Mijn LinkedInprofiel