Philip Lomans

Netvlies

  • Bedrijfscultuur
  • Innovatie
  • Leiderschap
Beschikbaar
Philip Lomans-nlgroeit

Netvlies is een digitaal bureau dat vanuit de rol van strategisch business partner haar klanten helpt op het gebied van digitale transformatie. Hierbij werken we vanuit strategie naar executie en zetten we technologie in om de bedrijfsvoering van onze klanten te innoveren. Hierbij kaarten we ook proactief sociale innovatie aan.

Iets over mezelf

Vanuit mijn rol als directielid van Netvlies (digitaal bureau sinds 1997) en onze incubator (1 spin-off, 2 start-ups) ben ik actief bezig met strategie, business development, leiderschap en organisatieontwikkeling. Daarbij heb ik een achtergrond in organisatiewetenschappen, bedrijfskunde en IT en help bedrijven en organisaties met thema's als digitale strategie, zelfsturing en dynamisch organiseren. Verder spreek ik veel over onderwerpen als nieuw leiderschap en zelforganisatie tijdens leiderschapstrainingen en op events en congressen.

"The intuitive mind is a sacred gift. And the rational mind is a faithful servant" (Albert Einstein)

Welke inzichten kan je mij bijbrengen

Een organisatie dient zich continue aan te passen naar de vraagstukken van het moment om duurzaam van waarde te kunnen blijven voor haar omgeving (= bestaansrecht). Door de steeds sneller veranderende wereld is dit een basis voorwaarden geworden. Een hiƫrarchie beperkt de bewegelijkheid van een organisatie. Gedrag van mensen is hierbij leidend, maar vaak onvoorspelbaar. De cultuur en de juiste inzet van technologie zijn daarmee nog bepalender geworden voor het succes van een organisatie. Onze organisatie heeft in haar afgelopen 20 jaar alle facetten doorleefd (start up > scale up > hiƫrarchie & management > zelfsturing & zelforganisatie).

LinkedIn profiel

Mijn bedrijf: Netvlies

Philip Lomans-nlgroeit