Patrick Geurtsen

Geurtsen Groep

  • Bedrijfscultuur
  • Bedrijfsovername
  • Innovatie
  • Leiderschap
Beschikbaar

Als ondernemer ben ik altijd gericht op kansen en op hoe zaken beter kunnen. In mijn organisatie zijn mensen absoluut het belangrijkste kapitaal. Het mobiliseren van hun creativiteit en inzet is de leukste uitdaging in mijn werk. En uiteraard werk ik ook voortdurend aan mijn eigen competenties als ondernemer en leidinggevende!

Bedrijfsactiviteiten

De Geurtsen Groep houdt zich bezig met (speciaal-)machinebouw, industrieel onderhoud en het detacheren en uitzenden van (technisch) personeel.

Wat heb jij geleerd als ondernemer? 

Ik heb geleerd dat de werkelijkheid er steeds anders uit blijkt te zien dan je dacht. En om daarin altijd integer te handelen en jezelf de spiegel voor te kunnen houden.

Mijn succesformule

Ik geloof niet dat er zoiets bestaat als een "succesformule". In ieder geval niet een die eeuwigdurend is. Je moet voortdurend bereid zijn om jezelf opnieuw uit te vinden en je te focussen op de zaken die je kunt beïnvloeden. En dan nog gaat niet alles goed, maar je moet bereid zijn om je fouten onder ogen te zien en ervan te leren.

"Een pessimist ziet in elke kans de moeilijkheden. Een optimist ziet in elke moeilijkheid de kansen."

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen?

Een cliché wellicht, maar ik kan erg goed 'out of the box' denken. Samen op zoek naar kansen en mogelijkheden, waarbij ik zelf uiteraard net zo veel hoop te leren als mijn gesprekspartner. Ik ben net zo geïnteresseerd in binden en boeien van personeel als in innovatie of bedrijfsovernames.

Waar sta ik over 2 jaar?

Over twee jaar zijn we gegroeid, hebben we 1 of 2 mooie overnames gedaan en staat de interne organisatie als een huis.

Mijn bedrijf: Machinefabriek Geurtsen

Mijn Linkedin-profiel