Nico Verspaget

Quadia Online Video

  • Bedrijfsovername
  • Innovatie
  • Sales & Marketing
  • Technologie
Beschikbaar
Nico Verspaget Quadia

Ik ben sinds 2003 ondernemer. Samen met mijn huidige compagnon ben ik een bedrijf in de media en technologie gestart. Het bedrijf bestaat nog steeds maar we hebben in 2018 een deel verkocht.

Het liefst ben ik bezig met commerciële en technologische vraagstukken.

 

Quadia is sinds 2004 actief in de markt voor online video. We bieden klanten een volledig pakket om video zo goed mogelijk in te zetten voor B2B, B2C en B2E. Wij geloven dat in de huidige markt van (online) video, content niet zonder technologie kan en technologie niet zonder content. Alleen de combinatie zorgt voor de gewenste impact die merken nastreven in de interactie met hun doelgroepen. Quadia is een full-service video-playground: wij leveren de benodigde technologie, produceren de content en adviseren relaties met maar één doel: creativiteit en maximaal resultaat. Quadia bedient diverse marktsegmenten veelal samen met partners in de creatieve industrie.

 

Wat heb ik geleerd als ondernemer?

Ondernemers en ondernemende mensen zijn niet hetzelfde.

 

Mijn succesformule

Maak gebruik van de kennis en kunde van je mensen. Maak hen beter want je kunt toch niet alles zelf en als je niet oppast word jij de bottleneck.


"Ondernemen is hard werken dus je kunt er maar beter voor zorgen dat het leuk is wat je doet"

Waar sta je over 2 jaar?

Over 2 jaar is bewezen dat de nieuwe strategie van ons bedrijf de juiste is

 

Mijn bedrijf

 

Mijn linkedinprofiel