Matthijs Kanis

Flinders Cafe

  • Innovatie
  • Sales & Marketing
  • Strategie
Beschikbaar
Matthijs Kanis-nlgroeit

Serial ondernemer: tussen 1999 en 2007 in media, internet en consultancy met Belegger.nl en Jungle Minds. Na verkoop van Belegger.nl aan Sanoma Uitgevers en Jungle Minds aan Management Team focus ik op Flinders Café, vier horecazaken met geprognotiseerde omzet in 2017 van 4 miljoen, en partner van Flinders, woonwebwinkel met geprognotiseerde omzet in 2017 van 16 miljoen.

Mijn succesformule

Snel goede beslissingen nemen en goede mensen enthousiasmeren

Iets over mezelf

Mijn specialisme zit met name in sparren met ondernemers waardoor zij sneller betere keuzes maken. Die keuzes kunnen zowel van strategische, organisatorische als operationele aard zijn. Extra waardevol ben ik vaak als het gaat om het realiseren van strategische of verkoopdeals. Wat ik merk is dat er al binnen een gesprek van 1,5 uur vaak al grote stappen hierin kunnen worden gemaakt en ik vaak een doorbraak in het denkproces bij ondernemers kan realiseren wat niet alleen de ondernemer helpt maar mijzelf ook voldoening, extra energie en inspiratie geeft. Mijn grootste toegevoegde waarde zit in advies geven aan jonge, ambitieuze, relatief slimme innovatieve ondernemers.

"Kennis is macht, maar enthousiasme brengt iets in gang"

Welke inzichten kan ik je bijbrengen

Als ondernemer groei je door snel goede keuzes te maken en de beste mensen om je heen te verzamelen. Het is mijn taak om alles uit die mensen plus de rest van mijn ecosysteem te halen.

Waar sta ik over 2 jaar

Verder dan nu.

Mijn bedrijf: Flinders

LinkedIn profiel