Marcus van Beyma

Bureau van Beyma

  • Bedrijfscultuur
  • Bedrijfsovername
  • Innovatie
  • Schaalbaarheid
Beschikbaar
nlgroeit - Marcus van Beyma

Met mij haal je een creatief, energiek en bevlogen mens in huis met een ondernemende geest. Ik heb een goed gevoel voor menselijke verhoudingen, doelgerichtheid en opbrengst. Verder heb ik een neus voor kansen, kan ik goed reflecteren en sturen. Bovendien heb ik de rust om jouw bedrijf van een afstand te bekijken en analyseren. Met mijn grote netwerk aan experts, help ik jouw bedrijf met de groei die jij voor ogen hebt.

Bedrijfsactiviteiten

Agri, events, catering, BHV, detachering, it-platforms, trainingen, elektromotoren, etc

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Reflecteren op waar mijn kracht zit. Door in gesprek te zijn, te luisteren en door te vragen. Hierdoor leer je ook de kracht van anderen kennen, die gebruiken helpt ons allemaal. Om door te zetten, geloof in mijzelf te houden. Tegenwind is er soms, maar die gaat voorbij. En praktisch blijven, in woord en daad. Als laatste het genieten van het succes, volmaakt tevreden zijn in het nu. En daarna weer door ...

Mijn succesformule

Ondernemer en team leren kennen, door gesprekken en te starten met kleine klusjes / samenwerkingen. Financieel en product / diensten inzicht krijgen. Wensen en behoefte ontdekken en verdiepen. Dat leidt tot een aanpak / A4 waarmee ik wel of niet kan ondersteunen. Zo niet, dan is in ieder geval de wens / behoefte duidelijk.

"Een groep ganzen volgt de leider niet omdat hij kwaakt, maar omdat hij vliegt."

Welke inzichten kan ik andere ondernemers bijbrengen

Dat passie en actie niet voldoende is. Groei bereik je door te delen en los te laten. Deel jouw doelen met je team, communiceer, wees open en durf te kiezen / afscheid te nemen. Pak door.

Waar sta ik over 2 jaar

Over 2 jaar zijn mijn klanten gegroeid en ben ik meegegroeid en heb ik veel kunnen leren. De wereld is door mijn samenwerking en energie een stuk duurzamer, volhoudbaarder geworden. Ik sta dan met nog meer positieve energie in het leven en ik heb jou als ondernemer leren kennen.

Mijn bedrijf

Mijn LinkedInprofiel

 

https://soundcloud.com/100-inspiratie-podcast/intens-22-mark-tigchelaar-over-de-kracht-van-je-hersenen