Maarten Fokkelman

Crossphase BV

  • Bedrijfscultuur
  • Leiderschap
  • Schaalbaarheid
  • Strategie
Niet beschikbaar
Maarten Fokkelman-nlgroeit

Crossphase is een bedrijf dat content management en webredactie levert aan grote organisaties. We groeien gestaag en behoren in 2014, 2015, 2016 en 2017 tot de FD Gazellen. Er werken nu zo'n 70 medewerkers bij ons.

Mijn succesformule

Focus en niet alles klakkeloos overnemen uit de boekjes, maar een paar dingen heel goed doen.

Groeien en beter worden vind ik heel interessant en dat drijft mij. Niet alleen zakelijk en met het bedrijf, maar ook op persoonlijk vlak. Continu dingen blijven leren en verbeteren, daar haal ik veel voldoening uit. En daarbij kijk ik naar veel verschillende aspecten - van mezelf en van het bedrijf. Ik ben een grote fan van Scaling Up, dat we nu al ruim vijf jaar inzetten en wat ons ver gebracht heeft.

"Focus en richt je op de habits die het verschil maken, dag op dag"

Welke inzichten kan ik je bijbrengen

Ik geloof in de kracht van de Scaling Up methodiek en de focus die deze ons heeft gebracht. Daar kan ik veel over vertellen. Bedrijfscultuur is super belangrijk, maar ook het aan jezelf blijven werken als ondernemer. En dus ook fit en gezond in het leven staan, veerkrachtig door alle vlakken of aspecten van je leven de juiste aandacht te geven. Je eigen groei maakt groei van je bedrijf mogelijk.

Waar sta ik in 2020

Ons bedrijf is dan ruim 150 man groot, nog steeds marktleider en daarnaast groeien onze collega's heel hard, zowel professioneel als persoonlijk. Daar staan we dan ook bekend om.

Mijn bedrijf: Crossphase