Leone Menne

Le One

  • Leiderschap
  • Strategie
  • Sales & Marketing
  • Financieel Management
Beschikbaar
Leone
Na een managementfunctie en jarenlang adviseur op het snijvlak van business en persoonlijke ontwikkeling als econoom en psycholoog, heb ik in 2008 een bedrijf opgericht om met het rekenprogramma “Met Sprongen Vooruit” zoveel mogelijk leerkrachten in het primair onderwijs te bereiken. Met uiteindelijke 42 rekenspecialisten, 12 mensen op kantoor en meer dan 60% van de basisscholen in Nederland als klant met een omzet van 3,5 mio en 1,25 mio winst, heb ik na 10 jaar mijn aandelen verkocht. Nu kan ik andere ondernemers helpen om succesvol te zijn!
 

Bedrijfsactiviteiten

Strategieplan concreet maken, coachen op persoonlijk leiderschap, marketing & sales focus aanbrengen en financiële huishouding op orde brengen.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Hoe belangrijk het is om loyale werknemers te creëren. Investeren in een goed team en gezamenlijk continu de koers opnieuw bepalen, zorgt ervoor dat je snel resultaten kunt behalen.
 

Mijn succesformule

Iedereen verantwoordelijkheid geven voor zijn bijdrage aan de bedrijfskoers.
 
 
"Succesvol ondernemen is op het juiste moment de goede beslissing nemen.
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Elk goed product/dienst moet met de juiste marketing en strak op de financiën tot een succes gebracht kunnen worden. Dit trekt ook weer de goede mensen aan; iedereen wil werken bij een succesvol bedrijf met een sympathiek product/dienst!
 

Waar sta ik over 2 jaar

Dan heb ik impact gemaakt door andere ondernemers succesvol te laten zijn of weer zelf iets opgestart te hebben.
 
Mijn bedrijf: Le ONE