Samen met mijn broer Rick, ben ik directeur-eigenaar van Claus Company. Al veertig jaar leiden wij met veel passie en plezier dit mooie familiebedrijf. Het nooit stilstaande bedrijf is in al deze jaren uitgegroeid tot een vooruitstrevend horecaconcern bestaande uit het Courtyard by Marriott Hotel, Papa’s Beach House en het Claus Center met 3 restaurants, waaronder BARRACA Rodizio Grill & Bar, een bowling, zalen voor events en congressen, escape rooms en Casino Admiral.
Heb je een goed idee en voel je dat je het zeker weet, go for it! Never slow down.
Na een gedegen studie werd ik al jong ondernemer. Ik heb veel meegemaakt. Veel gedaan. Veel mislukkingen, vaak mazzel, maar al met al een succesvol en gezond bedrijf opgebouwd. De balans tussen zaak en privé is het trouwens het belangrijkste, want er is meer in het leven dan alleen de zaak. Langzamerhand gaat het bedrijf over naar de ‘next generation’. Een mooi vooruitzicht want er zijn nog heel veel mogelijkheden voor Claus. Op dit moment concentreer ik mij daarom op de toekomst van Claus Company. In plaats van day to day operations naar structureel organiseren. Ook een kunst. Ik leer steeds meer. Vooral luisteren.
"The devil is in the details”
Mijn bedrijf: www.claus.nl
LinkedIn profiel