Laurens Hoekstra

VIM Group

  • Bedrijfscultuur
  • Innovatie
  • Internationaliseren
  • Leiderschap
  • Operatie
  • Sales & Marketing
  • Strategie
Niet beschikbaar
Laurens Hoekstra-nlgroeit

Gedreven, ambitieus & innovatieve ondernemer met een doe mentaliteit. Als ervaren bedrijfskundige en logistiek professional, ben ik een expert in de merkimplementatie en -management discipline. Met meer dan vijftien jaar ervaring in de merkwereld is ben ik deskundig in het ondersteunen van het executive management en een graag geziene adviseur in de directiekamer. Ik neem vaak zitting in de stuurgroep bij opdrachtgevers. Ik ben co-auteur van het boek: "Future proof of your brand".

 

 

 

 

Ik ben mede oprichter van de VIM group: wij helpen organisaties met het organiseren en implementeren van merken.

Mijn succesformule

Mijn succesformule bestaat uit de volgende ingrediënten: passie, mentale en fysieke fitheid, relevant netwerk (door) ontwikkelen, doorgeven van verantwoordelijkheden en vrijheid voor innovatie en persoonlijke ontwikkeling.

"Alle drempels die er zijn heb je zelf neergelegd, als je deze weg haalt kan je alles bereiken"

Welke inzichten kan ik je bijbrengen

Als ondernemer moet je niet alleen naar de Bright Side of the business kijken, maar ook naar de Dark Side. Dit kan een enorme versnelling gegeven aan de onderneming.  Innovatie doe je niet alleen, zoek naar de juiste partners, creëer je eigen eco-systeem of wordt onderdeel van een eco-systeem. Een mentor of RvA kan je hierin echt helpen met de invulling van je bedrijfsstrategie.Onderwerpen waarin ik o.a. een bijdrage kan leveren zijn: verdienmodellen, internationaliseren en externe investeerders.

Waar sta ik over twee jaar

In 2020 hebben wij het bedrijf internationaal verder ontwikkeld en investeren we in verschillende ondernemingen met een buy and build strategie. Als mentor, coach en commissaris van verschillende organisaties ondersteun ik de groei van Nederlandse organisaties.

Mijn bedrijf: VIM Group

LinkedIn profiel