Kemal Tas

Ledstores

  • Innovatie
  • Leiderschap
  • Personeel
Beschikbaar
Kemal Tas - Ledstores
 Ik ben Kemal Tas , ondernemer in hart en nieren en heb inmiddels 10 jaar ervaring in de e-commerce. In 2012 heb ik Ledstores opgericht als hobby in mijn zolderkamer, wat uitgegroeid is naar een bedrijf met 40 man. We zijn actief in 10+ Europese landen. De groei van 0 naar 10+ miljoen euro is zonder externe financiering gerealiseerd. Ik omschrijf mezelf als ongeduldig en een workaholic. Als ik kansen zie of problemen constateer dan steek ik mijn handen uit de mouwen en ga ik direct aan de slag. Ik hou van continue optimaliseren en verbeteren van de huidige situatie!
 

Bedrijfsactiviteiten

Via onze eigen online kanalen en externe kanalen, zoals Bol en Amazon brengen wij Led verlichting aan de man in meer dan 10 Europese landen. Het gaat hierbij specifiek om zakelijke led verlichting en consumenten verlichting.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Ik heb geleerd dat je niet alles zelf kunt uitvoeren en de beste resultaten bereikt met de juiste mensen om je heen. Ik heb te lang weinig aandacht besteed aan HR en goede mensen om me heen. Ik zie nu in dat het heel belangrijk is om met goede mensen te werken om verder te groeien.
 

Mijn succesformule

 Onze succesformule is klantgerichtheid. We luisteren goed naar de feedback van klanten. We stellen ons assortiment en prijzen op basis van klantfeedback op. Onze kernwaarden zijn daarom ook: klantgerichtheid, duurzaamheid, innovatie, betrokkenheid en plezier. Hiermee hebben we ons bedrijf laten groeien naar een omzet van 10+ miljoen euro.
 
 
"Great things in business are never done by one person, they are done by a team of people! ”
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

 Als ondernemer ben ik altijd optimistisch en positief ingesteld. Beslissingen neem ik veelal op gevoel of data (cijfers en rapportages). Ook adviseer ik elke groeiondernemer om een mentor of coach te vinden die je helpt met de juiste beslissingen nemen. NLgroeit heeft me hierbij enorm geholpen en mij als ondernemer/leider weten verder te ontwikkelen.
 

Waar sta ik over 2 jaar

 Onze eigen brand led verlichting verder uitgebouwd tot een bekend merk in de Benelux. De medewerkers aantal is dan gestegen naar 100+ en de omzet 20m+
 
Mijn bedrijf: www.ledstores.nl