Kees de Jong

nlgroeit

  • Leiderschap
  • Strategie
Niet beschikbaar
nlgroeit - Kees de Jong

Ik ben in mijn studententijd - samen met mijn compagnon Wout van der Wijk- begonnen met Blauw Research. Sindsdien heb ik veel bedrijven opgezet, geïnternationaliseerd, gekocht en verkocht.Het laatste bedrijf dat ik leidde was actief in 26 landen en had 2.500 medewerkers. Ik heb daarmee alle fasen van groei, tegenslagen, uitdaging en succes meegemaakt. Nu probeer ik vooral andere ondernemers te helpen groeien.

Sinds mijn eigen groeiopleiding aan het MIT executive center heb ik een rare begeestering ontwikkeld om ook andere ondernemers meer aan zichzelf te laten werken. Ik spreek regelmatig over groei op congressen, seminars of bij strategische sessies. Daarnaast investeer ik diverse vehikels in bedrijven, zowel direct als indirect. Er zit geen alomvattende formule of visie achter. Ik kijk vooral naar de ondernemers, de ambitie en de intrinsieke groeipotentie die het bedrijf heeft.

Mijn succesformule

Werk altijd aan jezelf en blijf altijd leren.

"Stilstaand water gaat stinken. Aan het werk dus!"

Welke inzichten kan ik ondernemers bijbrengen

  • Je kan je organisatie zo inrichten dat je automatisch gaat groeien
  • De kracht van inspiratie en interne communicatie is enorm
  • Je moet vooral groot denken

Waar sta ik over twee jaar 

Dan heb ik een TV programma en met mijn band, de Rock-and-Roll Junkies voor 5000 man gespeeld.

Mijn bedrijf

Mijn LinkedInprofiel

Ik presenteer o.a. het journaal van nlgroeit bijvoorbeeld over zelfsturende teams en ook de masterclasses van Groeimasters.