Jorg Zwaans

Begra Magazijninrichting

  • Bedrijfscultuur
  • Leiderschap
  • Sales & Marketing
Beschikbaar
nlgroeit - foto jorg zwaans

Ruim 14 jaar geleden ben ik gestart met ondernemen, in eerste instantie in het drijven van handel. Later zijn hier allerlei spin-offs uit ontstaan. Zowel in de breedte van de markt als met verticale ketenintegratie zijn we over de jaren redelijk lineair gegroeid. Met Begra ligt de omzet op 15 miljoen.

Mijn succesformule

Nooit denken dat je er bent, altijd de overtuiging vasthouden dat alles beter en optimaler kan. Dit in balans met het genieten van wat er al staat samen met je collega's.

"Durf anders te zijn dan je concurrenten"

Welke inzichten kan je mij bijbrengen

Het stimuleren van het functioneren van kleine teams welke een duidelijk kader van verantwoordelijkheden hebben en een duidelijk doel met daarbij een hoge mate van vrijheid binnen die kaders, kan leiden tot veel motivatie, grote collectieve denkkracht, creativiteit en slagkracht.

Waar sta ik in 2020

Ik geloof vooral in een darwinistische aanpak waarbij ik probeer mee te laveren op de kansen die zich voordoen en niet te star wil vasthouden aan details bij een lang uitgestippeld plan. Momenteel zie ik veel kansen in de richting van automatisering van logistieke processen. In 2020 hoop ik dat we bewezen bestaansrecht gecreëerd hebben in die markt.

Mijn bedrijf: Begra

LinkedIn profiel