Jorg Verweij

we are you

  • Leiderschap
  • Personeel
  • Schaalbaarheid
  • Strategie
Niet beschikbaar
nlgroeit - Jorg Verweij

Gedreven, open en veranderingsgezind, multi sporter

Bedrijfsactiviteiten

Digitale dienstverlening. We are you is een digital agency met meer dan 400 professionals. We zijn ontstaan uit een krachtenbundeling van 5 toonaangevende digital agencies. Samen met onze klanten willen we verschil maken. Onze slimme en herbruikbare digitale oplossingen zijn bepalend voor het succes van onze klanten. Van strategie en creatieve concepten tot en met de realisatie van web en mobile applicaties, webshops en online marketing. Intensief samenwerken en persoonlijk contact staan voorop.

We are you heeft zeven locaties: Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam, Tilburg, Tuil, Melborne en Sofia. 

Wat heb ik geleerd als ondernemer? 

Er zijn zoveel slimme mensen om mij heen, dan kan ik ze net zo goed om hun mening blijven vragen. Zorg voor verbinding in het bedrijf en ga nooit met je “kont” naar de klant staan.

"Just do it!"

Mijn succesformule

Zorg dat de juiste mensen op de bus zitten

Waar kan ik andere ondernemers mee helpen

Tijdens de groei van je bedrijf doorloop je een aantal fasen. Iedere fase gaat gepaard met aanpassingen. Soms gaat het lekker, soms geeft dat stress. Boze collega’s, boze klanten. De groei stagneert. Je werkt keihard maar je hebt het idee dat je het niet meer weet en overziet. Dit zijn verschijnselen die iedere groeiondernemer meemaakt. Leuk of niet: vaak ben je zelf de sleutel om uit de crisis te raken en een volgende fase te bereiken. Een aantal van de groei fasen heb ik de afgelopen jaren doorlopen.

Waar sta ik over twee jaar?

Wederom verdubbeling van ons bedrijf met bredere diensten

Mijn bedrijf

Mijn LinkedInprofiel

Video over mijn bedrijf