Joost Istha

ZIGT

  • Bedrijfscultuur
  • Sales & Marketing
  • Strategie
Beschikbaar
Joost Istha - nlgroeit

Ik onderneem al lang maar heb pas echt een bedrijf vanaf mijn 35ste: ZIGT, een mediabureau met een jaaromzet van 60 miljoen euro. Ik vind het fijn om te ondernemen met het gevoel dat we het met z’n allen doen. Ondernemers zijn de mensen die werk zo leuk vinden dat ze het zelf maken. Bij die groep mensen hoor ik en dat geeft me een rijk gevoel.

Mijn succesformule

Als je denkt dat je er bent, heb je verloren.

Iets over mezelf

Ik was vaak lastig en werd ook geregeld weggestuurd door mijn baas. Uiteindelijk heeft deze route me sterk gemaakt en per heden kan ik nu zaken realiseren die ik wil. Uiteraard in een Nederlandse cultuur van samen en met zijn allen. Pas nadat ik meer ondernemers tegenkwam en ook echt met ze sprak leerde ik dat er meer van zulke mensen zijn zoals ik. En dat vind ik supercool. Ondernemers zijn de mensen die werk zo superleuk vinden dat ze het ook nog eens zelf maken. En daar hoor ik bij. Dat geeft mij een rijk gevoel.

"Hard werken loont"

Welke inzichten kan ik je bijbrengen

Een ondernemer is een beperker. Als ondernemend persoon zie je veel en de neiging is er om ook veel aan te pakken. Door duidelijk te kiezen, doelen te stellen en goed te monitoren hoe het gaat kom je er wellicht. Laat je niet afleiden van het pad. Kortom beperk je tot belangrijke zaken.

Waar sta ik over 2 jaar

Aan het roer.

Joost Istha - nlgroeit

Mijn bedrijf: ZIGT

Mijn LinkedIn