Jeroen te Wierik

Azerty

  • Bedrijfscultuur
  • Leiderschap
  • Personeel
  • Sales & Marketing
Beschikbaar
nlgroeit - Jeroen te Wierik

De komende 5 jaar staat ons een tsunami aan ontwikkelingen te wachten, waar veel bedrijven nog niet of onvoldoende op voorbereid zijn. Wanneer je als bedrijf niet NU actie onderneemt en plannen maakt, zul je uiteindelijk overspoeld worden met alle gevolgen van dien. Mijn motto “Prepare for the change and hope for the best”.

Bedrijfsactiviteiten

Leverancier computeronderdelen, pc’s, workstations, servers, netwerkapparatuur en overige randapparatuur.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Mensen hebben veel meer in hun mars dan ze zichzelf voor mogelijk houden. Wanneer mensen dezelfde missie omarmen, de juiste sturing krijgen, betrokken worden in de doelstellingen en de juiste verantwoordelijkheden krijgen, zijn ze in staat om zich zelf te overstijgen ten gunste van zichzelf en de organisatie.

Mijn Succesformule

Wij leggen onze collega’s uit dat we onze klanten en relaties willen bedienen, zoals we zelf ook bediend willen worden als we op een terrasje zitten.. wij noemen het wel ons “perfecte IT-terrasje”

"It's not how good you are, it's how good you want to be"

Welke inzichten kan ik jou als ondenemer bijbrengen

Het simpel houden van dingen. Uiteindelijk is gedrag van klanten, personeel en andere relaties terug te brengen naar de 6 basisbehoeften van Pavlov. Vaak maken mensen situaties en problemen veel te moeilijk, waardoor er niet doorgepakt wordt. Dat kan volgens mij altijd veel makkelijker door telkens terug te vallen op deze 6 basisbehoeften.

Waar sta ik over twee jaar?

Over 2 jaar heb ik ons managementteam geoptimaliseerd waardoor ik volledig aan Azerty kan werken in plaats van in het bedrijf Azerty. Daardoor kunnen we nog sneller kansen in de markt signaleren en benutten.

Mijn bedrijf

Mijn linkedinprofiel