Jasper Verbunt

Redkiwi

  • Financieel Management
  • Innovatie
  • Sales & Marketing
  • Technologie
Beschikbaar
nlgroeit - Jasper Verbunt

Al van jongs af aan heb ik een fascinatie voor alles wat betrekking heeft op het internet. Tijdens mijn studie Industrieel ontwerpen aan de Technische Universiteit te Delft heb ik naast techniek ook de waarde van design ontdekt. In 2004 richtte ik  – samen met Victor Straatman – mijn eigen internetbureau Redkiwi op dat inmiddels is uitgegroeid tot een gerenommeerde digital agency in de branche.

Bedrijfsactiviteiten

Redkiwi is een digital agency. Wij geloven in de krachtige combinatie van design en technologie. Samen met onze klanten en eindgebruikers creëren we digitale werelden, platformen, shops en sites. We brengen complexe vraagstukken terug tot verrassende eenvoud. Alles met maar één doel: create digital impact.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Focus op datgene waar je echt goed in bent en durf keuzes te maken.

Mijn succesformule

Jarenlange focus gecombineerd met een paar spannende keuzes. Nieuwe markten aangeboord, nieuwe toppers aangetrokken.

"Screw it, just do it (Sir Richard Branson)"

Welke inzichten kan ik andere ondernemers bijbrengen

Het belang laten zien van het feit dat "mensen voor je willen werken". Dat dit niet vanzelfsprekend is en dat je door een juiste vibe neer te zetten je een hecht en effectief team kan bouwen. Daarnaast het belang van een perfect huishoudboekje. Daarmee kan je namelijk veel inzichten krijgen die je helpen met het maken van gefundeerde keuzes.

Waar sta ik over 2 jaar

Redkiwi zal dan een stevige groei in omzet en winst hebben laten zien. Mijn rol als eigenaar zal meer en meer op het gebied van inspirerend leiderschap zitten en geen day-to-day business. Dit geeft ruimte om nieuwe inzichten te krijgen en deze te gebruiken voor business development.

Mijn bedrijf

Mijn LinkedInprofiel

 

nlgroeit - Jasper Verbunt