Jasper Meerding

ContactCare

  • Leiderschap
  • Operatie
  • Personeel
  • Strategie
Beschikbaar
nlgroeit - Jasper Meerding

Jasper (1986) is op zijn 16e gestart als studentondernemer en inmiddels als ondernemer ‘volwassen’. Hij houdt ervan om met leuke mensen gave doelen te bereiken. Hierbij streeft hij naar efficiëntie en is gek op innovatieve oplossingen.

Bedrijfsactiviteiten

Wij faciliteren alles rond klantcontact. Van in- en outsourcing, training & opleiding en software & consultancy.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Ik heb gaandeweg geleerd geduld te hebben en te leren van het proces. Daarbij merkte ik dat je het meeste leert als het even tegenzit. En ga nooit achterover zitten en denken 'dit is het, zo is het af'. Want als je dat doet dan wordt je morgen weer ingehaald.

Mijn succesformule

Ik wil de juiste mensen vinden die voor mij het ondernemen leuk maken. Mensen die voor hetzelfde doel gaan als ik. Ik groei door te weten waar andere mensen beter in zijn dan ik. En ze vervolgens het vertrouwen geven om te accelereren. 

"Ondernemen is een prachtig, spannend avontuur wat soms stressvol zal zijn, maar zolang jij jouw dromen en idealen hierin kan weerspiegelen, goud waard is."

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Ik denk dat mijn expertise het beste van toepassing is op 'jonge' ondernemers die een team aan het bouwen zijn, processen willen optimaliseren en uiteraard willen groeien.

Waar sta ik over 2 jaar

Minder in de operatie en (nog) meer aan het ondernemen. Meer talentvolle mensen aan het coachen, begeleiden en opleiden.

Mijn bedrijf: ContactCare

Mijn LinkedIn

nlgroeit - Jasper Meerding