Jan-Willem van Boeckel

Pelagos BV & ScaleUp Delta

  • Leiderschap
  • Personeel
  • Operatie
Beschikbaar
Ervaren ondernemer en bouwer van succesvolle merken, teams en bedrijven - van startups tot corporates (Philips, P&G). Natuurlijke verbinder tussen partijen en uitdager van status quo. Co-Founder van Treatwell en geleerd om in 2,5 jaar van niets naar 150+ man groeien in Europa en een exit te realiseren (Recruit). Sterk in strategie ontwikkeling, building organizational capabilities, het aantrekken en ontwikkelen van talent, en business development.
 

Bedrijfsactiviteiten

Online platform voor beauty services zoals kappers, schoonheidssalons en nagelstudios.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Met een duidelijk verhaal komt iedereen in beweging. Met een talentvol team stijg je boven jezelf uit. Als je dan ook nog elke dag levert aan betere oplossingen voor de grootste pijnpunten van jouw klant, dan is de kans op succes het grootst.
 

Mijn succesformule

Altijd willen begrijpen en prioriteren welk probleem we moeten oplossen voor wie, het binden van toptalent en het zo klein mogelijk maken van stappen.
 
 
"Elke dag een beter antwoord hebben op de vraag van je klant”
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

1 Hoe bouw je een succesvol team, mindset en cultuur dat supersnel schalen mogelijk maakt.
2 Snel valideren van business proposities en commerciele modellen. 3) Hoe je eigen leiderschap kwaliteiten te ontwikkelen die pasen bij de volgende fase van je bedrijf
 

Waar sta ik over 2 jaar

Weer nieuwe organisatie opgezet.
 
Mijn bedrijf: Pelagos BV & Scaleup Delta