Jacco Rijnbeek

IBS Capital Allies

  • Financiering
  • Schaalbaarheid
  • Strategie
Beschikbaar
Jacco Rijnbeek-nlgroeit
Ik ben eigenaar van IBS Capital Allies en onze diensten bestaan uit fusie & overname advies, vermogensbeheer en fondsinvesteringen. Het bedrijf groeit gestaag en we behoren al een aantal jaren tot de FD Gazellen.

Mijn succesformule

Klanten als referent en goede medewerkers.

Iets over mezelf

Ik werk met volle energie dagelijks aan het op- en uitbouwen van mijn bedrijf. Ik krijg de meeste voldoening om samen met klanten te werken.

"If you build it they will come"

Welke inzichten kan ik je bijbrengen

Ik ben gestart na een corporate carrière en heb veel geleerd om vanuit groot naar klein te gaan, te opereren in een gereguleerde omgeving en het opschalen van je bedrijf.

Waar sta ik over 2 jaar

Het verder uitbouwen van het bedrijf met goede professionals ondersteund door ICT
 
Mijn bedrijf: IBS Capital Allies
 
 

extra ondersteuning bij coronaproblematiek

 
Door de Coronacrisis zullen ondernemersvragen en -uitdagingen toenemen en zelfs acute vormen aan kunnen nemen. Wij zijn IBS Capital Allies en kunnen daarbij helpen. Wij vinden het belangrijk dat ondernemers zo goed mogelijk door deze crisis heen gaan komen. Met onze brede dienstverlening helpen wij ondernemers op het gebied van corporate finance, vermogensbeheer en alternatieve investeringsopties.
 
Onze afdeling Corporate Finance adviseert middelgrote tot grote bedrijven (vanaf 5 miljoen omzet/50 medewerkers) op het gebied van financieringsvraagstukken, groeistrategieën en aan- en verkoop van bedrijven of bedrijfsonderdelen. We zijn zelf ondernemers en we hebben dus alle expertise en ervaring in huis. We stellen deze nu graag Pro deo ter beschikking. De komende maanden zullen wij tijd inruimen om telefonisch en per mail vragen van ondernemers te beantwoorden en advies te geven. We focussen hierbij op vraagstukken rond:
 
  • Acute financiële liquiditeitsproblematiek.
  • Regelingen met financiers.
  • Financiële noodmaatregelen en herfinancieringen.
 Verzoeken en vragen welkom via ondernemers@ibsca.nl of bel naar 020-5141780.
 
 IBS Capital Allies