Igor de Glas

Regiebouw

  • Financiering
  • Strategie
  • Technologie
Beschikbaar
Igor de Glas

Zelf ben ik in 1996 als ondernemer gestart in HR services voor de bouw. De onderneming is in de tussentijd uitgegroeid van een start-up naar markleider op het gebied van het bemiddelen van zzp-vaklieden voor de bouw. De omzet groeide naar meer dan 20mio in 2008. Na een snelle start kwam de 'dot-com' crisis. Die hebben we gebruikt voor het omvormen van ons bedrijfsmodel van detacheerder naar zzp-bemiddelaar. Vanaf 2005 t/m 2009 is Regiebouw in deze nieuwe discipline snel gegroeid.Tijdens de crisisjaren vanaf 2010 moest Regiebouw zich opnieuw uitvinden om te kunnen groeien. Ik doel daarbij op ontwikkelingen als de 'platformisering', 'digitalisering' en 'robotisering' die de sector HR-services zeker zal gaan beïnvloeden.
 

Mijn succesformule

Jezelf regelmatig 'opnieuw uitvinden'

Iets over mezelf

Strateeg die vanuit lange termijn doelstelling werkt aan groei van de onderneming. Praktisch gericht, maar gefundeerd op een brede kennis en belangstelling.

Ik heb er bewust voor gekozen de transitie van digitalisering niet als operationeel verantwoordelijke door te voeren. In plaats daarvan heb ik een directeur aangetrokken die de organisatie gaat voorbereiden op de noodzakelijke veranderingen. Zelf concentreer ik me op het coachen en ondersteunen van de nieuwe directie.Daarnaast ben ik begonnen aan een opleiding Toezicht nieuwe stijl. Met deze opleiding wil ik mijn vaardigheden en kennis op het gebied van het coachen van managers en bestuurders vergroten. Ik wil me in die rol met name gaan richten op ondernemers en ondernemingen die willen groeien of anderszins willen of moeten veranderen.

"Stilstand is achteruitgang"

Welke inzichten kan ik je bijbrengen

Er bestaan geen toverformules die altijd werken. Iedere ondernemer en onderneming moet het vermogen hebben zich steeds weer aan te passen aan de omstandigheden.

Waar sta ik in 2020

In 2020 ben ik als mentor of commissaris verbonden aan één of meer ondernemingen met groeidoelstelling en heb ik dezelfde rol bij het door mij opgerichte Regiebouw.

Mijn bedrijf: Regiebouw

LinkedIn profiel