Hessel Jan Smink

Van A tot Z Succesvol

  • Bedrijfsovername
  • Innovatie
  • Leiderschap
  • Strategie
Beschikbaar
Hessel Jan Smink-nlgroeit

Ik ben de oprichter van het bedrijf SMIPE, een systeem waarmee je de onderlinge communicatie en samenwerking binnen je team op een succesvolle manier kunt verbeteren. SMIPE heb ik onlangs aan een investeerder verkocht. Daarnaast begeleid ik al 15 jaar raden van bestuur en managementteams. De eyeopeners en raadzame adviezen die ik deze leiders geef, zijn terug te vinden in mijn onlangs verschenen 'Zakboek voor succesvolle managers & coaches'.

 

 

Mijn succesformule

Ik heb als ondernemer geleerd dat je je bezig moet houden met dingen waar je goed in bent, die je belangrijk vindt en die jou werkplezier, succes en energie opleveren. Schakel vroegtijdig anderen in voor de dingen waar je minder goed in bent, zonder zelf de grote lijn uit het oog te verliezen. Sta als leider met enige regelmaat, door middel van zelfreflectie en/of externe hulp, stil bij je gedrag en zakelijke aspiraties. Zo leer je jezelf beter kennen en blijf je je als persoonlijkheid, leider en ondernemer succesvol ontwikkelen. Stuur bovenal aan op optimale communicatie en samenwerking binnen je onderneming en grijp je kansen als deze zich voordoen.
 

Iets over mezelf

Persoonlijk eigenschappen die op mij van toepassing zijn: stimulerend, betrokken,  empathisch en wilskrachtig. Ondernemerseigenschappen: strateeg, visionair, verbindend en resultaatgericht.

Na de verkoop van mijn bedrijf en het uitbrengen van mijn boek ben ik in het verlengde hiervan een nieuw bedrijf gestart: 'Van A tot Z Succesvol'. In dit bedrijf houd ik mij naast innovaties en participaties, bezig met inspirerend en succesvol leiderschap, met als doel optimale groei en resultaat te bewerkstelligen.
    

"Alles wat je persoonlijke aandacht geeft groeit"

Welke inzichten kan ik je bijbrengen

Ik weet je als leider en ondernemer op een actieve wijze succesvol in beweging te brengen en je te stimuleren om vanuit kracht, openheid en lef alles uit jezelf en het bedrijf te halen.
Inzichten waar ik je bij kan helpen:

  • Hoe krijg ik mijn leiders en managers zover dat zij als ondernemers gaan denken, zonder dat zij de kernactiviteiten uit het oog verliezen?
  • Hoe krijg ik het voor elkaar dat nieuwe producten, diensten en interne activiteiten sneller worden gelanceerd?
  • Hoe kun je een high-performance cultuur opbouwen, waarmee niet alleen bestaande klanten worden bediend, maar ook nieuwe bronnen van groei, communicatie en samenwerking kunnen ontstaan?
  • Hoe stuur ik succesvol mijzelf en het team?

Waar sta ik in 2020

In 2020 heb ik meerdere deelnemingen in andere bedrijven. Daarnaast geef ik lezingen, masterclasses over mijn visie op succes en ondernemerschap en leiderschap anno 2025.

Mijn bedrijf: Van A tot Z succesvol

LinkedIn profiel