Heske Groenendaal

Metaglas B.V.

  • Bedrijfsovername
  • Financiering
  • Leiderschap
  • Sales & Marketing
  • Strategie
Beschikbaar
nlgroeit - Heske Groenendaal

Bij Metaglas ben ik verantwoordelijk voor Marketing, P&O, Financiën en ICT. Als ondernemer zie ik kansen en bedreigingen en vertaal dit naar de mogelijkheden voor het bedrijf. Door maatschappelijk betrokken te zijn probeer ik een bijdrage te leveren aan de samenleving, in het bijzonder in het (technisch) onderwijs, ontwikkeling ondernemers, leerlingen en mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Daarnaast ben ik commissaris bij Rabobank West Betuwe.

Mijn succesformule

  1. Innovatie en flexibiliteit van je onderneming zijn noodzakelijk om je aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden en je onderneming te brengen naar de volgende levensfase
  2. Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van je onderneming en niet te vergeten
  3. Cash is King

Iets over mezelf

Na de opleidingen HTS chemische technologie en UvA economie, heb ik mezelf ontwikkeld in industriële marketing. In 1999 heb ik samen met mijn man Metaglas overgenomen van mijn vader. Ik heb Metaglas getransformeerd van een kleine organisatie naar een maatschappelijk betrokken, middelgroot bedrijf met haar focus op marketing, innovatie en product leiderschap.

"Goed is goed genoeg"

Welke inzichten kan ik je bijbrengen

Innovatie en flexibiliteit van je onderneming zijn noodzakelijk om je aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden en je onderneming te brengen naar de volgende levensfase.
Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van je onderneming. Cash is King.

Waar sta ik over 2 jaar

Metaglas is verder gegroeid naar 25 mln. EUR omzet, ons bedrijf is verder gegroeid in het buitenland.

nlgroeit - Heske Groenendaal

Mijn bedrijf: Metaglas

Mijn LinkedIn