Hans Dijkstra

QTC Recruitment

  • Operatie
  • Personeel
  • Sales & Marketing
  • Strategie
Beschikbaar
nlgroeit - Hans Dijkstra
Ik ben een ondernemer die van de cijfers en feiten is. Ik ben daarnaast ook iemand die graag snel stappen maakt. Wanneer er een keuze is gemaakt, ga ik graag direct door. In onze organisatie, heb ik de eerste vijf jaar een business unit geleid. Daarbij was ik ook verantwoordelijk voor operations en finance. Sinds dit jaar ben ik niet meer bezig met recruitment, maar ben ik 100% actief met het bouwen van de organisatie.
 

Bedrijfsactiviteiten

QTC Recruitment is een recruitment en consultancy organisatie die dienstverlening op maat aanbiedt overal in Europa voor de verschillende sectoren van de life sciences industrie. De grootste focus ligt op de medical devices, biotechnologie en food (sciences) sectoren. Daarnaast werkt QTC Recruitment actief in de farmacie, chemische industrie, de FMCG en met klinische onderzoek organisaties.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Het gaat nooit zoals je verwacht. Hoe goed je je ook voorbereid, dingen lopen altijd anders dan je van tevoren had gedacht. Hiervan heb ik als ondernemer geleerd: schiet niet direct in de stress, maar anticipeer op onverwachte gebeurtenissen. Uiteindelijk kun je je einddoel ook bereiken via een andere weg.
 

Mijn succesformule

In mijn ogen is er niet één succesformule. Je moet dingen uitproberen en samen kijken wat het beste bij jou past en wat voor jou goed werkt.
 
 
" Je bent ondernemer, als je durft."
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Leren door te doen, met vallen en opstaan. Ook op het gebied van recruitment kan ik je veel brengen; van strategie tot uitvoering.
 

Waar sta ik over 2 jaar

Over twee jaar, leid ik een internationaal opererende organisatie. Deze organisatie hebben we dan neergezet met minstens één kantoor over de Nederlandse grens.
 
Mijn bedrijf: QTC Recruitment