Han Hendriks

Kirkman Company

  • Innovatie
  • Leiderschap
  • Personeel
  • Sales & Marketing
  • Strategie
Beschikbaar
Han Hendriks

Ik ben vanaf m’n 14e al ondernemer. Ik begon toen met het bespannen van tennisrackets. Tijdens mijn studie had ik een cateringbedrijf en uiteindelijk heb ik met twee vrienden Kirkman Company opgestart. Sinds 2011 ben ik ook co-founder van PoweredbyMeaning.com. Daarin zitten al onze spin-offs en participaties, die samen toewerken naar het nieuwe normaal.

Mijn succesformule

Dat je altijd blijft leren en dat de definitie van succes is: de route die van falen naar falen gaat.

Iets over mezelf

De wereld om ons heen verandert enorm snel. Organisaties ontdekken dat het creëren van financiële waarde alleen niet meer voldoende is. Wij zien organisaties met uitdagingen als: ‘Hoe kan ik financiële en sociale waarde combineren in nieuwe business modellen? ‘Hoe wordt jouw organisatie 100% relevant voor alle stakeholders?’ Kortom hoe word je een social enterprise?’ Ik ben inspirator op het gebied van co-creating social enterprises en het maken van Make, Buy or Ally- beslissingen en deel mijn kennis graag.

"Als je alles onder controle hebt, ga je niet hard genoeg."

Welke inzichten kan ik je bijbrengen

Team, team, team: de kwaliteit van het ondernemersteam is alles. Executie,executie, executie: een idee is 1, maar zie het maar eens echt te realiseren. Make buy ally. Doe alleen zelf waar je echt goed in bent.

Waar sta ik over 2 jaar

Dan is PoweredbyMeaning meer dan 2000 man groot.

Mijn bedrijf: Kirkman Company

LinkedIn profiel