Gert-Hein de Heer

Holland Colours N.V.

  • Financiering
  • Internationaliseren
  • Leiderschap
  • Personeel
  • Strategie
Niet beschikbaar
Gert-Hein de Heer-nlgroeit

Ik ben een ondernemende generalist, vooral gericht op mensen, klantfocus en financiering. Mijn belangrijkste drijfveer is “nieuwe dingen doen”, vind het heel leuk om nieuwe business te proberen doorgronden en mee te denken cq mee te doen. Ik heb dan ook een gevarieerde werkervaring, zoals in de chemische industrie, mijn eigen online business, en nu in de financiële en persoonlijke dienstverlening. Ik heb veel internationaal gewerkt. Een van mijn hobby’s is crowdfunding.

 

Bedrijfsactiviteiten

Holland Colours is een wereldwijd opererende fabrikant van kleurstoffen voor kunststof producten. Holland Colours is genoteerd aan de AEX en had in het boekjaar 16/17 een omzet van Euro 77 miljoen

Mijn succesformule

Er is niet 1 formule, maar als je niet begint bij de klant hoef je mijns inziens niet verder te gaan.

"Wat er ook gebeurt, opstaan en weer doorgaan."

Welke inzichten kan ik je bijbrengen

Alles begint bij de klant en zijn behoefte, dat zal ik altijd benadrukken. Daarnaast kan ik je helpen focus aan te brengen door keuzes te maken en inschattingen te maken over de financiële haalbaarheid van proposities.

Waar sta ik over twee jaar?

Dan doe ik nog steeds waar ik goed in ben en wat ik het leukst vind: meedenken, meepuzzelen en meesleutelen aan bedrijven en het coachen van ondernemers/managers’.

Mijn bedrijf: Holland Colours N.V.

LinkedIn profiel