Gerard Werkhoven

GerardWerkhoven B.V.

  • Bedrijfscultuur
  • Leiderschap
  • Strategie
Beschikbaar
Gerard Werkhoven-nlgroeit

In 1983 begon ik in Utrecht een kleine winkel: Steppin’ Out. In het begin draaide het allemaal om tweedehands Amerikaans kleding. Na enkele jaren hadden we een omzet van 1 miljoen euro op 35 m2. En nog later een landelijke keten met 15 vestigingen en 150 werknemers.

Mijn succesformule

Het allerbelangrijkste is: je moet zorgen dat je klanten zeer enthousiast over je bedrijf zijn. En dat doe je op de allerbeste manier door er voor te zorgen dat je eigen mensen zeer enthousiast over je bedrijf zijn.

Iets over mezelf

Drie decennia ervaring als oprichter/eigenaar van Steppin’ Out hebben me een schat aan kennis opgeleverd. Over hoe je een bedrijf succesvol opbouwt en leidt. En zeker net zo belangrijk, hoe je op allerlei momenten met tegenslag omgaat.

Die kennis zet ik sinds 2012 in voor andere organisaties en ondernemers in een grote variëteit van bedrijfstakken. Ik denk met hen mee over het bepalen van nieuwe perspectieven in deze snel veranderende wereld, over de juiste manier van groeien of over hoe er ook voor de ondernemer zelf weer heel veel plezier in het werk terugkomt.

"Het leven is 10% wat je overkomt en 90% hoe je er op reageert"

Waar sta ik in 2020

Dan ben ik, net als nu, bezig met het helpen en meekijken met ondernemers en organisaties. Het allermooiste werk dat er is!

Mijn bedrijf: Gerardwerkhoven BV

Mijn LinkedIn