Erik Pouwen

Advanced Solutions Nederland, Advocaci

  • Innovatie
  • Internationaliseren
  • Sales & Marketing
  • Technologie
Beschikbaar

Ik ben actief in innovatie in (mar) tech, IoT, en data. Zonder markt geen business. Samen maken we graag oplossingen die grote marktpartijen graag verkopen.

Bedrijfsactiviteiten

IoT solutions, SaaS, Marketing & Platform Technologie, sensors, software

Mijn belangrijkste inzichten als ondernemer 

Ik heb geleerd dat het belangrijk is om echt relevant te zijn in de markt. Er voor te zorgen dat jouw oplossingen ook echt onderscheidend zijn. Groeien door gebruik te maken van de kracht van internationale marktpartijen. Focus waar je sterk in wilt zijn en blijven en productize jouw dienst. Zorg dat anderen (SAP, Microsoft, KPN) het willen verkopen.

Mijn succesformule 

Productization van nieuwe technologie en innovatie. Lef en durf. Zorg zelf voor de eerste omzet en verkoopsucces. Zorg dat jouw klanten ook echt fans worden. Denk in formules en producten. Richt jouw dienstverlening zo in dat leidende marktpartijen jouw solutions ook willen verkopen.

"Volg jouw passie, werk hard, relativeer en geniet van het avontuur!"
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Blijven exploreren, succesvol exporteren, evalueren van jouw dienstverlening en processen tov internationale peers, roadmapping, sales strategie: dromen, denken & doen.

Waar sta ik over twee jaar

Ik bouw met veel plezier de nieuwe formules in IoT (Advanced Solutions) en marketing (Advocaci). Geniet nog steeds van het ondernemen en mix purpose met pleasure.

Mijn bedrijf: Advanced Solutions Nederland, Advocaci

LinkedIn: Profiel

extra ondersteuning bij coronaproblematiek

 

Voor mijn eigen bedrijven: actief in digitale media en IoT heb ik afgelopen week al de diverse scenario's doorgerekend en met het personeel en stakeholders besproken. Zowel voor digital marketing (bevriezing advertising budgetten) als IoT (bedrijven zijn alleen open voor essentiele toepassingen) heeft de crisis directe impact.
 
Maar met flexibiliteit en solidariteit komen deze teams goed door de crisis. Ik ben zelf actief in ICT, ioT, data, platformen en digitale marketing/advertising. Daar ligt ook de beste aansluiting naar andere ondernemers. Om naar hen te luisteren en waar nodig te adviseren.