Erik Nieuwenhuis

12Build

  • Bedrijfscultuur
  • Sales & Marketing
  • Schaalbaarheid
  • Strategie
Beschikbaar
Erik Nieuwenhuis

Wat mij als ondernemer drijft, is het bevrijden van het potentieel bij mensen en in de markt. Vader van 4 dochters. Mijn zoontje heet www.12Build.com, het b2b offerteplatform voor de bouw. Onze BHAG is van 70% van de NL bouwomzet naar 75% van de Europese bouwomzet in 2030.

Bedrijfsactiviteiten

Het offerteplatform voor de Europese bouwwereld (b2b).

Wat heb ik geleerd als ondernemer?

Niet bezuinigen en kritisch zijn op goede mensen (A-spelers), focus, doorzetten, problemen structureel oplossen, klantverwachtingen overtreffen, met ziel (soft/mens/hart) en zakelijkheid (kpi's, resultaat en doelgericht), goede tools en systemen gebruiken, van onrust (lucht verplaatsen) > duidelijkheid/besluiten nemen/processen faciliteren.

Mijn succesformule

Saas (1) + Marketplace (1) = 3

"Wie kiest wordt gekozen"

Welke inzichten kan ik ondernemers meegeven?

Afhankelijk van wat past/nodig is (ik houd niet zo van het projecteren van mijn eigen inzichten op andere ondernemers). Ervaringen en specialiteiten heb ik hiervoor al doorgegeven. Ter aanvulling misschien; mensgericht gericht ondernemen/leiding geven, resultaatgericht ondernemen/leiding geven, hoe samen te werken met behoud van geluk en succes, hoe te komen tot een feedback cultuur en een cultuur van zelfsturing / zelfleren, hoe groei gezond uit eigen kracht (zonder extern kapitaal) versneld kan worden.

Waar sta ik over 2 jaar?

Eind 2022 doen we >8 miljoen euro omzet en vragen er >1000 premium hoofdaannemers in Europa offertes aan op ons platform.

Mijn bedrijf

Mijn Linkedinprofiel