Eric Liebers

VADO Beheer

  • Bedrijfscultuur
  • Bedrijfsovername
  • Duurzaam ondernemen/MVO
  • Leiderschap
Beschikbaar

CEO en investment manager in de maakindustrie. Maak de goede keuzes, stel een doel en ga ervoor, samen met de mensen in jouw bedrijf.

Mijn bedrijfsactiviteiten

Na twintig jaar als directeur in de maakindustrie, als laatste 2014 - 2019 als CEO van de Hordijk groep (kunststof- en staalproducten), beheer ik nu een groter aantal bedrijven op iets meer afstand.  Vado Beheer is een investeringsmaatschappij van de familie Van Doorne (DAF) met een lange-termijn visie. Vado heeft ruim 20 bedrijven in haar portefeuille, en daarnaast een meerderheidsbelang in MCB (Metaal Compagnie Brabant).

Mijn succesformule

Zorgen dat de basis klopt: kwaliteit, prijs en correcte levering. Maar zaken doen gaat ook om plezier, enthousiasme, motivatie, "goed doen", duurzaamheid.

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Dat het duidelijk stellen van een doel, ambitie, helpt bij het bepalen van de stappen er naar toe. Betrek jouw mensen bij het stappenplan. Het belang van gezond verstand. Je doel mag ambitieus zijn, maar gebruik gezond verstand bij het bepalen van de stappen die je gaat nemen. Hoe je die stappen definieert en hoe je jouw mensen meekrijgt om die stappen te realiseren. Zorgen dat hard werk ook leuk is.

Waar sta ik over 2 jaar

Dan begeleid ik méér en grotere bedrijven. Waar met plezier wordt gewerkt.

 

Website van het bedrijf: Vado 

Linkedin: profiel

Video