Elke Coolen

DeeDee Pouch Professionals

  • Bedrijfscultuur
  • Duurzaamheid
  • Leiderschap
  • Strategie
Beschikbaar
nlgroeit - Elke Coolen

Ik zie mijzelf als resultaatgerichte ondernemer met een focus op positieve energie. Oprechte aandacht voor mensen (klant en team) en eigenwijs durven zijn geeft mij die energie om ons bedrijf en mezelf te laten groeien. Samen met mijn zus Inge zijn wij de tweede generatie van ons familiebedrijf DeeDee. Als sparringspartners houden we elkaar scherp in de niche markt van complexe verpakkingen. Persoonlijk geniet ik van een goede balans tussen stazakken ontwikkelen met klanten (commercieel) en bouwen aan de strategie. Ik geef daarbij graag aandacht aan de ontwikkeling van onze mensen en alles op gebied van duurzaamheid in de verpakkingsbranche.

Bedrijfsactiviteiten

DeeDee ontwikkelt en levert duurzame stazakken, passend bij het product en proces van onze klanten

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Als perfectionist heb ik vooral mogen leren om los te laten en in plaats van dingen zelf te doen, mensen in hun kracht te zetten om zelfstandig, met hun eigen talenten succesvol te zijn. Daarmee ontstaat er dubbele positieve energie en bruist DeeDee aan initiatieven. Ik heb daarmee mijn rol als leider beter in kunnen vullen, met focus op onze visie en het tijdig durven nemen van beslissingen.

Mijn succesformule

Focus, lef en positieve energie, dat geeft succes.

"Zorg voor een goede balans tussen IN en AAN je bedrijf werken, samen met een sparringspartner."

Welke inzichten kan ik andere ondernemers bijbrengen

Ik zou andere ondernemers graag helpen om IN het bedrijf resultaatgericht en energetisch te blijven, maar ook AAN het bedrijf te werken door een scherpe visie te creëren, die je helpt om nieuwe ontwikkelingen te omarmen. Zo sloten wij duurzaamheid in ons hart, waarmee we als bedrijf en iedereen persoonlijk bijdragen aan een betere toekomst. De bedrijfscultuur creëren die voelt als een warm bad is daar een wezenlijk onderdeel van.

Waar sta ik over 2 jaar

Over 2 jaar is DeeDee verder gegroeid als eigenwijs en uniek bedrijf. Een groter team dat professioneel advies en oprechte aandacht geeft aan een breed scala aan klanten, met focus op duurzaamheid. Groter groeien dus, maar met behoud van onze flexibiliteit, ondernemersdrang en de ambitie de gewone dingen ongewoon goed te blijven doen. Als directie zullen wij dus onze focus en visie scherp moeten houden en nog meer lef tonen om de juiste initiatieven te ondersteunen.

Mijn bedrijf

Mijn LinkedInprofiel