Eline Termaat-Brinkman

Fysius Rugexperts

  • Operatie
  • Sales & Marketing
  • Schaalbaarheid
  • Strategie
Beschikbaar
nlgroeit - Eline Termaat-Brinkman

Ik ben een energiek, positief en ondernemend persoon, die enthousiasme en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Wars van hiërarchie en ervan overtuigd dat medewerkertevredenheid de basis is voor het succes en de groei van je bedrijf.

Bedrijfsactiviteiten

Fysius Rugexperts is een organisatie met (nu) 34 vestigingen in Nederland waar wij dagelijkse middels het wetenschappelijk onderbouwde Fysius behandelconcept cliënten met rug-, nek en bekkenklachten helpen.

Wat heb ik geleerd als ondernemer?

Dat het niet vanzelf gaat... Je moet elke dag scherp zijn, luisteren naar je organisatie, naar de markt, wat speelt er, wat gaat goed en waar laten we steken vallen. En ingrijpen als dat nodig is. Niet direct met harde hand, maar je moet wel echt duidelijk zijn wat je verwacht van je mensen. Ik vertrouw hierin sterk op mijn onderbuikgevoel: vaak weet je al lang waar het probleem zit. Een echte ondernemer onderscheidt zich door hier ook actie op te nemen.

Mijn succesformule

Een hele duidelijke formule! We doen alleen waar we heel goed in zijn, en laten ons niet verleiden om kleine kansjes net buiten onze positionering te pakken. Keep it Simple! Dit hebben we heel strak in onze positionering extern, maar ook intern staat de formule als een huis.

"Keep it simple!"

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen?

Over keuzes maken: vertrouw op wat je ziet en denkt dat je moet doen. En pak door! Ook als je tegen weerstand aanloopt. Houd je formule heel scherp, laat je niet afleiden door bijzaken: zorg dat je de allerbeste bent in wat je echt wilt zijn. Organisatie-inrichting: schaalbaarheid, tevredenheid, duidelijkheid = hoe zorg je voor de juiste cultuur.

Waar sta ik over 2 jaar?

Dan zijn we gegroeid naar minimaal 42 fysieke vestigingen (nu 34), en hebben we grote stappen gezet in E-health, onder andere door een online platform voor rug in de markt te zetten. Onze organisatie-inrichting is verder versimpeld door automatisering, robotisering en slimme online oplossingen, waardoor we de schaalbaarheid nog verder vergroot hebben. En... we hebben een eerste vestiging buiten Nederland.

Mijn bedrijf Fysius Rugexperts

Mijn Linkedin-profiel