Edwin Asveld

TransHeroes Smart Logistics Group

  • Bedrijfsovername
  • Financieel Management
  • Sales & Marketing
Beschikbaar
nlgroeit - Edwin Asveld

Enthousiast, doorzetter en de juiste kansen grijpen. Dit omschrijft mij als ondernemer het beste. Ondanks mijn relatief jonge leeftijd (ik kom uit 1984) al veel meegemaakt op ondernemers gebied. Sinds mijn 25e geef ik leiding aan een logistieke organisatie met een sterke focus op online.

Bedrijfsactiviteiten

Logistieke dienstverlening. Zowel voor wegtransport, lucht- als zeevracht. Daarbij hebben we een douane afdeling voor de opmaak van import en export documentatie.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Kansen komen en gaan, het kan een ondernemer maken of breken. Ik heb gedurende mijn ondernemersloopbaan geleerd om de juiste kansen te pakken. Vaak gebaseerd op gevoel, maar wel gestaafd met harde (financiële) feiten.

Mijn succesformule

Het net iets slimmer doen dan de concurrentie. Mijn onderneming zit niet in een sexy groeimarkt, dus de groei moeten we weghalen bij concurrenten. Dat betekent dat je net iets slimmer moet handelen dan de concurrent. Weet wie je klant is en handel daar naar.

"Grijp de juiste kans!"

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Niet bang zijn om keuzes te maken. Keuzes maken is het belangrijkste dat een ondernemer mijns inziens moet doen. Vertrouw daarbij vooral op je onderbuikgevoel. Ik wil graag ondernemers helpen die aan het begin van hun carrière staan. Helpen de volgende stap te maken, wellicht kan ik met mijn ervaring voorkomen dat je in bepaalde valkuilen stapt. Zet een geoliede en financieel gezonde organisatie neer en bouw een goed team!

Waar sta ik over 2 jaar

Dan zijn we met 20% gegroeid, in de meest brede zin van het woord. Daarmee bedoel ik op financieel gebied, omzet, winst. 20% meer personeel, maar vooral 20% meer vreugde en lol dan dat we nu al hebben.

Mijn bedrijf: TransHeroes Smart Logistics Group

Mijn LinkedIn