Ed Tchai

Tchai International B.V.

  • Innovatie
  • Personeel
  • Sales & Marketing
Beschikbaar
Ed Tchai-nlgroeit

Wij maken Brand Spaces voor merkfabrikanten. Dit zijn plekken of ruimtes waar producten van merkfabrikanten worden gepresenteerd, gedemonstreerd en verkocht. En dit allemaal volgens de brand identity van het merk. Dit doen wij voor internationale merkfabrikanten.

Mijn succesformule

Jezelf zijn en blijven.

Iets over mezelf

Ik ben een selfmade man en heb een bedrijf opgebouwd van 6 tot 150 medewerkers. En weer afgeslankt tot een organisatie van 50 medewerkers.  Alle disciplines meegemaakt in een periode van 40 jaar. Veel ups en downs meegemaakt gedurende mijn werkperiode. Alle vraagstukken m.b.t. organisatie, financiering, eigen productie, outsourcing van productie, marketing en sales. Ik ben na 40 jaar afgetreden als Algemeen directeur en het stokje overgedragen aan mijn dochter Kim Tchai.

Thans ben ik: adviseur van de directie van Tchai International, Member of the board van Shop USA, begeleider van enkele start-ups. De opgedane kennis van de afgelopen jaren heb ik verwoord in mijn boek Storetelling, creating brand spaces where shoppers become buyers.

"We make it happen"

Welke inzichten kan ik je bijbrengen

  • Kennis van ondernemen in de breedste zin des woords.
  • Expert in het vakgebied retail, marketing en communicatie via 3D concepten.

Waar sta ik over 2 jaar

Adviseur van verschillende start-ups.

Mijn bedrijf: Tchai International BV

LinkedIn profiel