Diana Krieger

Soverin B.V.

  • Internationaliseren
  • Personeel
  • Sales & Marketing
  • Strategie
Beschikbaar
Diana Krieger-nlgroeit

Ik ben de mede-oprichter van Soverin: de privé email dienst die niet de persoonlijke gegevens uit je mailbox verkoopt. Wij zijn een eerlijk alternatief voor de 1,6 miljard gebruikers van 'gratis' email als Gmail. Ook zit ik, als voormalig CEO en aandeelhouder, in de raad van bestuur van Savision (marktleider in service-georiënteerde IT monitoring oplossingen) en ben ik actief bij het TheNextWomen Crowd Fund en de Dutch Start Up Association.

Mijn succesformule
Er is niet een formule maar ik weet wel dat alles begint bij een unieke oplossing voor een echt probleem en een sterk team van mensen die de kennis, ervaring en passie heeft om het probleem op te lossen. Technologie en een propositie zijn natuurlijk belangrijke 'enablers', maar uiteindelijk zijn het de mensen die een echt en schaalbaar bedrijf maken.

Iets over mezelf
Ik kies altijd voor de uitdaging en blijf daarom nooit in een branche hangen. Dit maakt me tot een zeer ervaren generalist, die uit veel verschillende groei fases, markten, landen, bedrijfsgroottes, startups, scale ups en corporates inspiratie en ervaring kan putten. Zoals bij de Dormaël groep, Wella, Procter & Gamble en Monsterboard.nl. Geen geboren (ras)ondernemer maar een ondernemende bouwer en leider.

"Pippi Langkous: Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan"

Welke inzichten kan ik je bijbrengen

  • Just do it. Plannen maken is belangrijk, beginnen met uitvoeren is nog belangrijker.
  • Zonder falen, geen succes.
  • Verzamel sterke mensen om je heen, mensen die op deelgebieden beter zijn dan jijzelf.
  • Een onderneming en/of oplossing hoeft niet altijd 'disruptive' te zijn om een prachtig, duurzaam bedrijf mee op te bouwen.  
  • Groeien op eigen kracht is leerzamer en moeilijker dan gelijk funding weten op halen.

Waar sta ik over 2 jaar
Werkend met meerdere, talentvolle teams in prachtige bedrijven die allen in een groei(-versnelling) zitten. Impact creëren met digitalisering, innovatie, technologie en dit balanceren met de menselijke kant, met ‘human power’ en samenwerking.

Mijn bedrijf: Soverin en Savision en The Next Women Crowd Fund