Carla Snepvangers

Ace Concepts + Events

  • Innovatie
  • Operatie
  • Strategie
Niet beschikbaar
Carla Snepvangers-nlgroeit

Naast ondernemer ben ik een angel investor met een passie voor de digitale transformatie. Samen met Marijn Pijnenborg bouw ik mijn eigen concepten met een focus op Digital Health en Educatie en investeer in buitengewoon nieuw ondernemerstalent.

Na mijn studie Bedrijfskunde op Nyenrode Business University startte ik in 1991 vrijwel direct met mijn eerste bedrijf, een communicatieadviesbureau. Ondanks het succes daarvan, kwam bij mij na een paar jaar de wens op om – in plaats van te adviseren - iets te maken. Zo rolde ik midden jaren 90 via Joop van den Ende het televisievak in. In het nieuwe millennium werd al snel duidelijk dat internet een totaal nieuwe dynamiek zou brengen in het media-vak. Zes jaar voor de komst van Youtube startte ik met mijn eigen bedrijf dat video’s voor internet produceerde. Nadat de bubbel was doorgeprikt, liep ik vervolgens in 2004 Ivo Niehe tegen het lijf.
Dat leverde een avontuur op, dat uiteindelijk leidde tot de verkoop van mijn bedrijf. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als ondernemer. Ben founder van meerdere ondernemingen, waaronder naast Niehe Media, ook Ace Concepts & Events en de Kromhouthal en ik ben als investeerder betrokken bij een aantal early-stage
start-ups. Recent heb ik op Harvard Business School de Executive Courses 'Launching New Ventures and ‘Leading Growing Ventures’ gevolgd en heb ik voor mijn eigen plezier een aantal courses software- development afgerond (front-end en back-end).

Mijn succesformule

Altijd in oplossingen denken, veel plezier maken en goed naar de klant luisteren

Iets over mezelf

Ik ben een optimist, nieuwsgierig van aard en heb een grote focus op de toekomst, geniet van succes en houdt er enorm van om in een team te werken.

"It's not about having access to people, it's about adding value to their life."

Welke inzichten kan ik je bijbrengen

Blijf niet te lang hangen in plannen en processen, begin gewoon en zo snel mogelijk. Luister goed naar je klant en neem hun ervaring met je bedrijf en je product of dienst als belangrijkste leidraad voor verdere ontwikkeling. Wees niet bang om alles om te gooien. Denk groot. Zorg ervoor dat het je ambitie is om de grootste te willen zijn op jouw speelveld.

Waar sta ik over 2 jaar

Dan hoop ik een bijdrage geleverd te hebben aan het welzijn van alle mensen op de hele wereld en de aarde zelf.

Mijn bedrijf: Boralis

Mijn LinkedIn profiel